Obnoviť stránku

ETA 0502.90000 Mio Blue

4,8 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ETA 0502.90000 Mio Blue

Tento praktický podlahový vysávač je s HEPA filtrom pre najlepšiu čistotu vysávania vhodný pre alergikov. Určite oceníte nastavenie pracovnej výšky teleskopickej trubice pre pohodlné vysávanie bez zbytočného ohýbania. Vysávač je ďalej vybavený ECO motorom, ktorý vyniká veľkou úspornosťou a navyše vás prekvapí tichým chodom. Kábel vysávača sa navíja nášľapným tlačidlom. Pohyb vysávača je uľahčený pomocou otočného predného kolieska a veľkých plastifikovaných kolies vzadu, ktoré poskytujú elegantný a plynulý pohyb do všetkých strán. K dispozícii máte príslušenstvo, kam patrí univerzálna dvojpolohová podlahová hubica, účinná parketová hubica, štrbinová hubica, vankúšová hubica a kefka s jemnými štetinkami.

Bezpečnosť prevádzky je zaistená tepelnou ochranou proti prehriatiu. Ďalej máte k dispozícii elektronickú reguláciu sacieho výkonu, signalizáciu plnosti prachového vrecka Unibag a poistku proti chýbajúcemu vrecku. Veľký akčný rádius 10 ma dostatočný výkon robí z tohto podlahového vysávača ten najlepší a najúčinnejší prostriedok pre vysávanie a udržiavanie čistoty. Uľahčite si prácu pri upratovaní s týmto praktickým vysávačom Eta.

Hlavné prednosti

  • HEPA filter
  • Bohaté príslušenstvo
  • Veľký akčný rádius: 10 m
  • Teleskopická nerezová trubica
  • Elektronická regulácia výkonu
  • ECO motor
  • Typ prachového vrecka: Unibag
 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál trubice Kov
Vlastnosti Mäkčené kolieska

Typ vysávača

Typ vysávača Vreckový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Parketová, Štrbinová

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Príkon

Príkon 700 W

Hlučnosť

Hlučnosť 71 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 43 cm
Výška 25,5 cm
Hĺbka 31,5 cm
Hmotnosť 7,1 kg

Farba

Farba Modrá
Kód:  EAD1012l3
Produktové číslo:  ETA050290000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01