Obnoviť stránku

Eta 0302 90000 Vital Air

4,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Eta 0302 90000 Vital Air


Zdravý životný štýl, cesta k dlhovekosti

Rozhodli ste sa pre zmenu stravovacích návykov? V zdravom spôsobe prípravy a konzervácie potravín je sušička ETA Vital Air viac ako partnerom. Že dokáže bežná sušička usušiť ovocie je pre všetkých známa vec. Vital Air ale ide oveľa ďalej a tomu zodpovedá aj výbava. Súčasťou balenia je 9 sušiacich sít a 1 sušiaci rošt na drvené potraviny. K luxusnej sušičke vám dáva výrobca predĺženú záruku na 5 rokov.


Kľúčové vlastnosti

  • Vhodná pre domáce sušenie ovocia, zeleniny, húb, mäsa, rýb alebo byliniek a prípravu RAW stravy
  • Možnosť sušenia domácich cestovín, kysnutia cesta, zapekania pečiva
  • Číre sušiace sitá (9 kusov) uľahčujú kontrolu procesu sušenia
  • Špeciálny sušiaci rošt na drvené potraviny napr. bylinky, koreniny a RAW produkty
  • Tlačidlové ovládanie s 2× LED displejom pre jednoduché nastavenie teploty a času
  • Unikátna konštrukcia zaisťujúca rovnomerné horizontálne prúdenie teplého vzduchu v celej sušičke, technológia Air flow
  • Nie je nutné medzi sebou zamieňať sita v priebehu sušenia
  • Nepriehľadný plášť zabraňuje blednutiu farieb alebo odčerpávanie živín z potravín pôsobením denného svetla

Sušenie ovocia, zeleniny a húb je obyčajný základ

Výkonná sušička s aktívnou sušiacou plochou 1,07 m2 vás odzbrojí svojou pestrosťou využitia. Sušenie ovocie a najrôznejších druhov zeleniny sa očakáva. Tiež sušenie húb a byliniek je známa vec. Prekvapiť môže sušenie mäsa vrátane rýb na tzv. domáce "jerky". Kto má v obľube domáce cestoviny, ale už sa trápi s priestorom pri ich sušení, má problém vyriešený. Pohodlne usušíte domáce polievkové rezance alebo talianske tagliatelle priamo v sušičke. A čo tak domáci chlieb, čerstvý, voňavý, podľa svojho najobľúbenejšieho receptu, máte chuť? Vo Vital Air pripravíte kvások, zvládnete vykysnúť cesto aj upiecť chleba. Využiť ju môžete aj na zapekanie pečiva. A ak by ste dostali chuť na lahodný domáci jogurt, stačí povedať, aj toto sušička ETA hravo zvládne.


Kľúčový pomocník pre každého milovníka RAW stravy


Že je RAW strava nudná? Nezmysel! S ETA sušičkou si môžete jedálniček spestriť domácimi Wrap plackami, celozrnnými krekrami alebo napríklad domácimi cereáliami. Pre zdravé maškrtenie si pripravte muslli tyčinky alebo ovocno - semienkové placky. Pravoverných vyznávačov RAW stravy určite zaujíma nastaviteľnosť teploty. S Vital Air sušičkou môže nastaviť teplotu od 30 °C do 70 °C a to s krokom po 1 °C! Sami si volíte počet aktívne využitých sušiacich sít podľa množstva potravín.


Air Flow

Air flow je unikátna konštrukcia, ktorá zaisťuje rovnomerné horizontálne prúdenie teplého vzduchu v celej sušičke. Nie je nutné medzi sebou zamieňať sitá v priebehu sušenia.



Jednoduchá obsluha aj ovládacie prvky

Sušička má časovač až 40:59 hodín s krokom po 1 minúte. Tlačidlovým ovládaním s LED displejom veľmi jednoducho nastavíte teplotu a čas, rovnako jednoduché a rýchle je zostavenie a následná údržba. Protišmykové nôžky zaistia perfektnú stabilitu. Nespornou výhodou je veľmi tichý chod sušičky a tiež nízka energetická spotreba. Vďaka ochrane proti prehriatiu nemusíte mať obavu, že potraviny spálite. Elektronický termostat zaisťuje žiaduce výkyvy teplôt, pri ktorých dochádza k optimálnemu a rýchlemu odstraňovaniu vlhkosti z potravín.


Doplňujúce informácie:
Rozmery sita:
29,4 × 36,5 cm
Dĺžka napájacieho kábla:
1,6 m


 

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Vlastnosti

Tvar sušičky Hranatá
Typ ovládania Digitálne
Umiestnenie motora V bočnej časti
Príkon 630 W

Funkcie

Funkcie Regulácia teploty, Časovač

Dosky

Počet 9 ks
Priemer dosky 36,5 cm
Kód:  SPTsc1722
Produktové číslo:  8590393260447
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08