Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ETA 016690030

5 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ETA 016690030

Skvelý pomocník do každej domácnosti. Hriankovač ETA Ela 016690030 vám pomôže rýchlo a jednoducho pripraviť dve, rovnomerne opečené chrumkavé hrianky za krátku chvíľu. Máte možnosť nastaviť jednu zo siedmich intenzít opečenia, pre okamžité zastavenie opekania stačí stlačiť tlačidlo STOP. Určite oceníte aj praktický nadstavec na zapekanie pečiva, funkciu časovača a možnosť rozmrazovania.

Kľúčové vlastnosti hriankovača ETA Ela 016690030

  • Hriankovač v bielej farbe pre 2 kusy hrianok
  • Nadstavec na zapekanie pečiva
  • Vyberateľná zásuvka na omrvinky
  • Tlačidlo STOP pre okamžité ukončenie ohrevu
  • Hriankovač ETA má funkciu rozmrazovania a opätovného ohrevu
  • Priestor pre navinutie napájacieho kábla

Inteligentné funkcie

Hriankovač ETA vám pripraví dokonale chrumkavé hrianky, ktorých stav prípravy môžete sledovať vďaka svetelnej signalizácii. Keď budete chcieť hrianku ohriať, stačí zvoliť možnosť opätovného ohrevu. Nechýba ani funkcia rozmrazovania. Prípadné opadané omrvinky sa zachytávajú do nádoby, ktorú možno vybrať a jednoducho vysypať.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela, Čierna

Vlastnosti

Príkon 900 W
Počet hrianok 2

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie Regulácia opekania, Funkcia opätovného ohrevu, Rozmrazovanie, Tlačidlo okamžitého ukončenia, Svetelná signalizácia
Príslušenstvo Vyberateľná miska na omrvinky
Kód:  ETAET030
Produktové číslo:  ETA016690030
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07