Obnoviť stránku

ETA 0111 90000 Indukta

3,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ETA 0111 90000 Indukta

Stolový indukčný varič od spoločnosti ETA je rýchly a účinný pomocník pri príprave teplých pokrmov, s príkonom 1 800 wattov. Vďaka svojim rozmerom je vhodný do menej priestranných kuchýň alebo do akýchkoľvek menších priestorov na chate či na dovolenku. Má elegantný antikorový dizajn so sklokeramickou doskou. Jeho indukčná zóna má priemer 10 až 20 centimetrov a je vhodná pre nádoby s priemerom dna 12 až 24 centimetrov.

Kľúčové vlastnosti

  • dosahuje vysokú účinnosť (až 90 %)
  • ohrev behom niekoľkých sekúnd
  • jednoduché ovládanie
  • prehľadný LCD displej
  • ľahko umývateľný povrh

Funkcia

Teplotu si regulujete podľa potreby, je tu 10 voliteľných úrovní s rozsahom 60 až 240 stupňov (kroky po 20 stupňoch). Po odstavení nádoby z dosky sa varič automaticky vypne. Možno využiť tiež možnosti časovača s maximálnou dobou 180 minút.

Bezpečnosť

Varič je vybavený protišmykovými nožičkami, ktoré poskytnú stabilitu na pracovnej ploche. Pred vašimi hravými deťmi vás ochráni detská poistka proti nechcenej manipulácii s ovládaním. Samozrejmosťou je tiež bezpečnostná tepelná poistka. Pri prípadnej nechcenej zmene ovládania vás varič upozorní svetelnou a zvukovou signalizáciou.

Indukcia

Indukčné dosky zahrievajú len dno nádoby, nie povrch indukčnej zóny. Sklokeramická doska sa zahrieva len minimálne.Tým sa rapídne znižuje možnosť popálenia. Tým, že energia vstupuje predovšetkým do ohrievanej nádoby, sú indukčné sporáky rýchlejšie a energeticky efektívnejšie ako klasické elektrické alebo plynové sporáky.

 

hmotnosť: 2,72 kg

 

Parametre a špecifikácia

Typ variča

Typ variča Indukčný, Elektrický

Vlastnosti

Počet platničiek 1 ks
Priemer platne 20 cm
Dĺžka kábla 1,25 m

Rozmery

Hĺbka 37,5 cm
Šírka 28,5 cm
Výška 7,6 cm
Kód:  EAD1012a9
Produktové číslo:  011190000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13