Obnoviť stránku

ETA 0028 96010

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

ETA 0028 96010

Vyrobte si kvalitnú múku sami doma s mlynčekom ETA002896010. Používate často bezlepkovú múku, ale aj napriek tomu že je veľmi zdravá, býva aj zbytočne drahá? Mlynček si ľahko poradí aj s bezlepkovými surovinami. Ľahko a rýchlo nameliete rôzne druhy obilnín a strukovín, ako je šošovica, hrach, cícer, fazuľa, ryža, proso, ale aj pohánka, pšenica, raž, ovos či jačmeň. Mlynček je kompatibilným príslušenstvom k robotom Gratus (ETA 0028) a Gustus (ETA 0128). 

Kľúčové vlastnosti

  • Mlynček na výrobu múky
  • Ľahko nameliete rôzne druhy obilnín a strukovín
  • Kompatibilné príslušenstvo k robotom Gratus (ETA 0028) a Gustus (ETA 0128)
  • Technológia nízkootáčkového mletia šetrná k mletým surovinám
  • Pravé mlynské kamene

Kvalitné a šetrné mletie

Mlynček využíva technológiu nízkootáčkového mletia, ktoré je maximálne šetrné k obilninám, strukovinám aj ryži. Múka sa nadmerne nezahrieva a zostáva tak kvalitná a čerstvá. Čerstvo zomletá múka v sebe obsahuje enzýmy, oleje, vitamíny a nenasýtené mastné kyseliny. Hrubosť múky si môžete regulovať podľa vášho želania. Objem násypky je 1 kg.

Pravé mlynské kamene

Mlynček ETA disponuje kameňmi na mletie, ktoré sú vyrobené z korundu a keramiky, vďaka tomu sú pevné a tvrdé. Aby si zachovali svoju funkčnosť a hrubosť nesmú prísť do styku s vodou, preto je súčasťou balenia kefka na čistenie. 

 
Kód:  EAV9176
Produktové číslo:  ETA002896010
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18