Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

ETA 0028.90070 Gratus Fresh

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ETA 0028.90070 Gratus Fresh

V čom spočíva unikátnosť tohto výrobku?

ETA Gratus Fresh je totiž neskutočne všestranný. Vďaka príslušenstvo dokáže totiž získavať šťavu z ovocia a zeleniny. Vďaka lisu na ovocie, bobuľoviny a zeleninu si doma môžete vyrobiť džús z ríbezlí, čučoriedok, malín alebo uhoriek a paradajok. Citrusovač je potom určený špeciálne na džúsy z citrusových plodov - pomarančov, citrónov a grepov. Súčasťou balenia je samozrejme tiež 0,8litrová nádoba na šťavu a čistiaca kefka.

Vysoká kvalita použitých materiálů

Vysoká kvalita použitých materiálov

Kuchynský robot ETA Gratus Fresh disponuje planetárnom systémom otáčania, ktoré zaručuje efektívne spracovanie surovín. Celokovové dizajnové spracovanie potom ocenia všetci tí, ktorí dbajú na kvalitu, tradíciu, funkčnosť a eleganciu.

Extra záruka

Prodlužka záruky

Spoločnosť ETA Vám prináša predĺženú záruku na tento výrobok v dĺžke trvania desiatich rokov. Získavate týmto benefit v podobe istoty, že v prípade poruchy vám bude výrobok opravený nad rámec zákonnej dvojročnej záruky.


Pomocník do každé kuchyně

Kvalita s logom ETA

Kuchynský robot ETA Gratus Fresh bude neoceniteľným pomocníkom pri vašom každodennom varení a poteší skutočne maximálnou využiteľnosťou. Svojím bohatým príslušenstvom poteší všetkých tých, ktorí sa radi bavia varením a zároveň dbajú na kvalitu, tradíciu, funkčnosť a eleganciu.


Efektívne spracovanie surovín

Veľmi výkonný 1 200W motor so stabilizátorom udržuje nastavené otáčky aj pri vysokom zaťažení. Pri práci si môžete vybrať z plynulej regulácie otáčok alebo funkciu PULSE pre maximálne otáčky.

Kvalitní nerezové míse o objemu 5,5 l

Skleněný mixér

Pomôže pripraviť prakticky všetko

S robotom ETA Gratus Fresh dokážete pripraviť skoro všetko. V kvalitnej nerezovej mise s objemom 5,5 l pripravíte pomocou hnetacieho háku, miešacej a šľahacie metly či špeciálne flexi metly najrôznejšie druhy tortových zmesí, kysnutých ciest, ale tiež polevy, náplne, krémy alebo napríklad zemiakovú kašu.


Bezpečný a spoľahlivý

Kuchynský robot je vybavený otvorom v kryte pre ľahké plnenie surovín počas chodu prístroja. Práca s robotom je maximálne bezpečná, je vybavený tepelnou poistkou, ktorá zopne pri preťažení stroja, čím ochráni motor pred zničením. Napriek vysokému výkonu je robot pri práci veľmi tichý. Obsahuje tiež bezpečnostnú poistku proti samovoľnému spusteniu v odklopené polohe. Robot je riešený tak, aby jeho použitie bolo tiež praktické a jednoduché, rovnako ako výmena jednotlivých nástavcov či jeho údržba. Robot je preto možné umývať v umývačke.


Bohaté příslušenství

Príslušenstvo, ktoré je súčasťou balenia:

  • Veľkokapacitné nerezová misa o objeme 5,5 l, vrátane priehledného krytu (až 1,5 kg cesta)
  • Sklenený mixér 1,4 l (nepohlcuje pachy a farby mixovaných potravín)
  • Strúhacie nástavec sa 5 diskovými strúhadlami
  • Hnetací hák
  • Šľahacia metla
  • Miešacej metla
  • Flexi metla na krémy a ľahká cesta
  • Mlynček na mäso s priemerom 62 mm (4 veľkosti mlecích doštičiek, nástavec na výrobu údenín, nástavec na výrobu Kebbe, tvořítko na cukrovinky, vtláčadlo, uvoľňovacie kľúč)
  • Lis na ovocie, bobuľoviny a zeleninu (nádoba na šťavu 0,8 l, čistiaca kefka)
  • Citrusovač

Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo

Príslušenstvo miešacia metla, hnetací hák, mixér, lis na citrusy/odšťavovač

Vlastnosti

Príkon 1 200 W
Spôsob miešania Planetárne
Počet rýchlostí 8
Vlastnosti Tlačidlo PULSE (Turbo), Plynulá regulácia otáčok

Materiál

Materiál plášťa Nerez, Plast

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 29,5 cm
Šírka 38,4 cm
Výška 40,5 cm
Hmotnosť 14,4 kg

Farba

Farba Biela
Kód:  EAV3115a
Produktové číslo:  ETA002890070
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19