Obnoviť stránku

ETA 0015.93000 Express

Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ETA 0015.93000 Express

Ak hľadáte kvalitný sekáčik k vášmu tyčovému mixéra ETA Spesso, potom ste ho práve našli. Toto originálne príslušenstvo ponúka unikátnu technológiu Express Chop, ktorá je vďaka bezpřevodovému systému schopná vyvinúť rýchlosť až 16.000 otáčok za minútu.
Sekáčik je tak ideálny pre spracovanie maku, rôznych druhov obilia, ale aj korenie, tvrdého syra, koreňovej zeleniny alebo húb. To všetko je nasekané s maximálnou možnou kvalitou, ktorú zaručuje špirálovitý tvar hriadeľa Spiral Slider. Kvôli vyššej bezpečnosti potom sekáčika nechýba tiež uzatvárací systém a protišmyková gumová podložka.
Parametre a špecifikácie:
Príslušenstvo pre:
ETA x015 Spesso
Pre druh potravín:
Mak, obilie, káva, cukor, korenie, chren, tvrdý syr, semienka, tvrdé pečivo, koreňová zelenina, orechy, sušené zeleniny, huby
Rýchlosť otáčok:
Až 16000 za minútu
Technológia:
Express Chop
Spiral Slider
Objem:
0,3 l

Kód:  EAV3111t3
Produktové číslo:  ETA001593000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17