Obnoviť stránku

Estée Lauder Sumptuous Infinite Mascara Black 6 ml

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Estée Lauder Sumptuous Infinite Mascara Black 6 ml

Maskara Estée Lauder Sumptuous Infinite Mascara Black je špeciálna maskara na predĺženie a objem vašich rias. Ženy často využívaú svoje oči ako zbraň na zdolanie mužov. Kto by nepoznal hlboký pohľad žien a dievčat, ktorý mužov doslova ohromí a podlomí im kolená!

Táto jedinečná maskara perfektne predĺži dĺžku rias. Kefka oddelí každú riasu a nezlepí ich. Riasy sú dokonale tvarované, predĺžené a so zvýrazneným objemom. Získajte očarujúci pohľad s predlžujúcou maskarou Estée Lauder Sumptuous Infinite.

Čierna farba riasy nádherne zafarbí a vaše oči sa opticky zväčší. Zaflirtujte si pomocou vašich úžasne dlhých a zvýraznených rias! Doprajte si maskaru v exkluzívnom balení, ktorá vaše oči krásne zvýrazní!
Odtieň:
Black
Objem:
6 ml

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Typ

Typ Klasická

Efekt

Efekt Predĺženie, Objem

Farba

Farba Čierna

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné
Kód:  KSDE0599
Produktové číslo:  027131937807

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01