Obnoviť stránku

Estée Lauder Perfectly Clean Multi-Action Cleansing Gelée/Refiner 150 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Estée Lauder Perfectly Clean Multi-Action Cleansing Gelée/Refiner 150 ml

Čistiaci gél Estée Lauder Perfectly Clean Multi-Action Cleansing Gelée/Refiner je kozmetický prípravok, ktorý je určený na dokonalé vyčistenie pleti. Tento prípravok 2 v 1 funguje nielen ako čistiaci gél, ale aj ako spoľahlivý brúsny prostriedok. Perfektne odstraňuje všetky nečistoty, zvyšky mejkapu a odumreté kožné bunky. Tento luxusný gél je vhodný na normálnu, zmiešanú a mastnú pleť. 
Gél dokáže pleť perfektne vyčistiť a pripraviť na ďalšiu starostlivosť. Sťahuje póry, vyhladzuje a rozjasňuje pleť. Výrobok je dermatologicky a oftalmologicky testovaný a schválený. Tento účinný čistiaci gél kontroluje a upravuje tvorbu kožného mazu. Po pravidelnom používaní tohto gélu bude pleť hladká, čistá a krásne rozjasnená.Doprajte si kvalitný prípravok pre dokonalú čistotu a prirodzenú krásu pleti! 
Typ pleti:
Na normálnu, zmiešanú a mastnú pleť.
Použitie:
Vmasírujte do vlhkej pokožky, napeňte a dôkladne opláchnite.
Objem:
150 ml

Zloženie

WATER/AQUA/EAU, SODIUM LAURETH SULFATE, ACRYLATES COPOLYMER, JOJOBA ESTERS, SUCROSE, LAURAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCERÍN, SILYBUM MARIANUM (LADY' S THISTLE) EXTRACT, GENTIANA LUTEA (GENTIAN) ROOT EXTRACT, ALGAE EXTRACT, CAFFEINE, SORBITOL, SODIUM COCOYL SARCOSINATE, ZINC PCA, LAURETH-2, SODIUM HYALURONATE, PROPANEDIOL, POTASSIUM HYDROXIDE, DISODIUM COCOYL GLUTAMATE, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, MONOSODIUM CITRATE, Polyquaternium-7, SODIUM SULFATE, FRAGRANCE (PARFUM), SODIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, EDTA, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METYLIZOTIAZOLINÓN, PHENOXYETHANOL <, ILN41324>,

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Objem

Objem 150 ml

Typ pleti

Typ pleti Mastná, Normálna, Problematická, Zmiešaná

Typ produktu

Typ produktu Gél

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie Bez alkoholu, Bez parabénov, Bez silikónov
Kód:  KSPL1188

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11