Obnoviť stránku

SCHWARZKOPF Essence Ultime Diamond Color Intenzívna kúra 200 ml

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

SCHWARZKOPF Essence Ultime Diamond Color Intenzívna kúra 200 ml

Essence Ultime Diamond Color Intenzívna kúra

Intenzívna vlasová kúra Ultime Diamond Color je určená špeciálne pre farbené vlasy. Bohaté zloženie okamžite dodáva vlasom lesk a prirodzené oživenie ich farby. Po pravidelnom používaní vlasovej kúry budú vlasy hladké, vyživené a hydratované. Štruktúra vlasov bude regenerovaná, vlasy budú na dotyk hodvábne jemné a ich farba bude spoľahlivo chránená pred vymývaním. Doprajte si dlhodobú stálosť farby a prirodzený lesk vašich vlasov!

Farbené vlasy sú často oslabené, čo sa môže prejaviť stratou pružnosti alebo matným vzhľadom bez lesku vlasov. Farba vašich vlasov je každý deň ohrozovaná vyblednutím vplyvom slnka alebo vplyvom častého umývania. Jedinečné zloženie vlasovej kúry Ultime Diamond Color vlasy rýchlo dostáva do kondície, dodáva im vitalitu, prirodzene zdravý vzhľad a chráni ich farbu. Majte krásne farbené a hladké vlasy s prirodzeným leskom!
Typ vlasov:
Pre farbené vlasy.
Použitie:
Naneste na umyté vlasy a nechajte chvíľu pôsobiť. Dôkladne vlasy opláchnite.
Objem:
200 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené

Objem

Objem 200 ml

Účinok

Účinok Regenerácia
Kód:  VLS042
Produktové číslo:  9000100875288
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02