Obnoviť stránku

Esperanza Kulma na vlasy Charlise EBL003

8,38 €

Esperanza Kulma na vlasy Charlise EBL003

Konečne úžasné vlny takmer bez námahy. Kliešťová kulma Esperanza je ideálnym spoločníkom tých žien, ktoré si z rovných vlasov prajú vyčariť prirodzený účes plný krásnych lokní, kedykoľvek si len spomenú. Táto elegantná pomocníčka so stabilným príkonom 22 W vyniká špeciálnou klipsou, s ktorou je natočenie vlasov úplne jednoduché. Vlny tak vyzerajú pekne rovnomerné po celej dĺžke. Plášť hlavice kulmy na vlny je z keramiky, ktorej kladom je bezpochyby maximálna šetrnosť k ošetrovaným vlasom, preto je veľmi obľúbená u žien s jemnými alebo aj poškodenými vlasmi. Dôležitým faktorom je tiež extrémne krátky čas zahriatia, Esperanza Kulma na vlasy Charlise EBL003 je tak už za 300 s v aktívnom režime, takže úpravu vlasov zvládnete, aj keď nemáte veľa času.

Najdôležitejšie parametre kulmy na vlasy Esperanza Kulma na vlasy Charlise EBL003

  • Kliešťová kulma na vlasy Esperanza na vytvorenie dokonalých vĺn
  • Kvalitný materiál: Keramika
  • Ľahká regulácia teploty až do 180 °C
  • Kulma na vlasy sa nahrieva 300 s
  • Jednoduché ovládanie
  • Dĺžka prívodného kábla: 1,7 m

Do detailu vyšperkovaná kulma na vlasy Esperanza Kulma na vlasy Charlise EBL003

Na váš komfort myslí aj prívodný kábel, ktorý meria 1,7 m, takže umožňuje dostatočnú voľnosť pohybu. Za zmienku rozhodne stojí aj elegantný dizajn, ktorý spestrí aj obyčajnú kúpeľňu.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Kliešťová

Vlastnosti

Materiál Keramika
Doba nahriatia 300 s
Príkon 22 W
Max. teplota 180 °C
Dĺžka prívodného kábla 1,7 m

Farba

Farba Čierna
Kód:  MBaaa0580
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  ESP-EBL003

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08