Obnoviť stránku

ESI UGM 96

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

ESI UGM 96

Externá USB zvuková karta od firmy ESI, ktorá ponúka mobilné riešenie s gitarovým a mikrofónovým vstupom. Pripojiť je možné buď dve gitary alebo jednu gitaru a jeden mikrofón. Zvuková karta je kompatibilná s Windows aj s Mac OS X. Zvuková karta sa vyznačuje podporou 24 bitov/96 kHz. K počítaču sa pripája pomocou USB konektora.
Na zadnej strane sa nachádza stereo výstup, ktorý je možné použiť na monitoring alebo na pripojenie dvoch slúchadiel. Kartu je možné použiť na džemovanie s gitarou, spracovanie zvuku alebo len na počúvanie hudby.
Vďaka svojim rozmerom a pevnému hliníkovému vyhotoveniu je karta vhodná na cestovanie. Pripája sa pomocou USB rozhrania.
Doplňujúce informácie:
Prevodník:
24-bit/192 kHz D/A
Rozhranie:
2× analógové vstupy
2× analógové výstupy
1× vstup Hi-Z alebo mikrofónový vstup
2× slúchadlový výstup
1× slúchadlový výstup alebo linkový výstup
Kompatibilita:
Windows XP, Vista, 7
Dj softvér:
Steinberg Cubase LE, Virtual Guitar Amp

Kód:  ESI005
Produktové číslo:  UGM 96
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01