Obnoviť stránku

ESI GIGAPORT HD

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

ESI GIGAPORT HD

Externá USB zvuková karta od firmy ESI, ktorá vynikne množstvom kanálom a predovšetkým najlepším pomerom cena/výkon na trhu. Poskytuje až 8 nezávislých výstupov s podporou priestorového zvuku 7.1, 2 nezávislé stereo slúchadlové výstupy a vynikajúcu kvalitu zvuku s podporou až 24-bit/96 kHz. GigaPort HD+ funguje aj na stolnom počítači a je kompatibilná so všetkými významnými a profesionálnymi audio aplikáciami.
Kanály môžete nezávisle priradiť z akéhokoľvek moderného DJ softvéru na platforme Mac OS X aj Windows. Kompatibilitu pre Windows XP/Vista/7 – 32/64 bit zaisťujú ASIO 2.0 ovládače a pre Max OS X ovládače CoreAudio.
Vďaka svojim rozmerom a pevnému hliníkovému vyhotoveniu je karta vhodná na cestovanie. Napája sa pomocou USB rozhrania. Je dodávaná s licenciou pre program Deckadance LE od Image Line Software. Ide o výkonný DJ softvér vytvorený priamo DJs.
Dopĺňajúce informácie:
Prevodník:
24-bit/96kHz D/A
Rozhranie:
8× nezávislý výstup (RCA cinch)
2× stereo slúchadlový výstup
Módy prehrávania:
16-bit/44,1 kHz – 8 kanálov
24-bit/44,1 kHz – 6 kanálov
24-bit/48 kHz – 6 kanálov
24-bit/96 kHz – 2 kanály
Kompatibilita:
Windows XP, Vista, 7 – ASIO 2.0, WDM, MME (EWDM technológia od ESI)
Mac OS X – natívna podpora CoreAudio
Rozmery:
12 × 7 × 2 cm
Dj softvér:
Deckadance LE

Kód:  ESI006
Produktové číslo:  Gigaport HD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12