Obnoviť stránku

ERGO Had

Príslušenstvo k tovaru

ERGO Had

Batoh ERGO Had sa hodí do školskej výbavy predovšetkým starším školákom. Batoh disponuje polstrovanými chrbtom a popruhmi, zaisťujúcimi pohodlnú cestu do školy aj s väčším množstvom učebníc a školských pomôcok. Úložný priestor je tvorený tromi hlavnými vreckami - najväčší z nich je určená pre učebnice a zošity, ďalšie dve potom pre všetky ostatné školské potreby. Výhodou je tiež odnímateľná prepážka, ktorá umožní prepojenie vreciek v jeden veľký priestor.
Motív batohu ocenia predovšetkým malí obdivovatelia plazov a ďalších zvieratiek. Čiernobiely potlač batohu je moderný a originálny a priláka pozornosť spolužiakov, ktorí po ňom určite tiež zatúži!
Parametre a špecifikácie:
Typ:
školský batoh
Motív:
Had
Vlastnosti:
Polstrovaná chrbát
Odnímateľná prepážka
Polstrované popruhy
Nosnosť:
5 kg
Rozmery:
430 x 330 x 200 mm
Hmotnosť:
500 g
Kód:  GR438b
Produktové číslo:  8595096712163

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16