Obnoviť stránku

ERATO MUSE5 rose gold

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ERATO MUSE5 rose gold

Ak hľadáte kvalitne znejúce, a pritom skvelé prenosné slúchadlá, tak ste ich práve našli. ERATO MUSE5 sú bezdrôtové slúchadlá vo veľmi minimalistickom, rose gold vyhotovení, aby mohli byť stále po ruke pri používaní s telefónom, tabletom alebo notebookom. Pripájajú sa cez Bluetooth, ale okrem handsfree profilu podporujú aj prenášanie hudby vo vysokej kvalite pomocou kodeku AAC, SBC alebo aptX. Vďaka tomu zužitkujú vynikajúce zvukové parametre v plnom prejave, ktorý nie je postihnutý stratami pri prenose.

Kľúčové vlastnosti rose gold Bluetooth slúchadiel ERATO MUSE5 

  • Skvelo prenosné slúchadlá (2× 8,5 g)
  • Odolné proti striekajúcej vode alebo potu (povlak nanesený nanotechnológiou)
  • Ovládacie tlačidlá (príjem hovorov, výber skladby)
  • Bluetooth pripojenie aj s kodekmi AAC, SBC, aptX
  • Integrovaná batéria + dobíjacie puzdro
  • 3 veľkosti silikónových štupľov

ERATOSURROUND

Bezdrôtové slúchadlá MUSE5 využívajú technológiu DSP (Digital Sound Processing) pre obnovu priestorovej vzdialenosti, ktorá pri tradičných slúchadlách chýba. ERATOSURROUND má kalibrované meniče s akustickou komorou. Tým sa obmedzuje skreslenie a reprodukuje sa presnejší zvuk.

Energia doplnená kdekoľvek

Veľmi zaujímavo je vyriešené dobíjanie cez špeciálne puzdro, pretože slúchadlá neobsahujú žiadny konektor. To obsahuje vlastnú batériu, z ktorej kedykoľvek na cestách dobijete samotné slúchadlá. Stačí vložiť ERATO MUSE5 dovnútra. Puzdro doplní slúchadlám energiu 2×, pričom na jedno nabitie je možné až 4 hodiny počúvať hudbu alebo 6 hodín vybavovať telefónne hovory.

Kód:  ERAb001
Produktové číslo:  AEMU00RG00

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13