Obnoviť stránku

ERATO APOLLO7s čierne

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ERATO APOLLO7s čierne

Ak hľadáte špičkovo znejúce a čo najlepšie prenosné slúchadlá, tak ste ich práve našli. ERATO APOLLO7s sú bezdrôtové slúchadlá vo veľmi minimalistickom, čiernom vyhotovení, aby mohli byť stále po ruke pri používaní s telefónom, tabletom alebo notebookom. Pripájajú sa cez Bluetooth, ale okrem handsfree profilu podporujú aj prenášanie hudby vo vysokej kvalite pomocou kodeku AAC, SBC alebo aptX. Vďaka tomu zužitkujú vynikajúce zvukové parametre v plnom prejave, ktorý nie je postihnutý stratami pri prenose.

Kľúčové vlastnosti čiernych Bluetooth slúchadiel ERATO APOLLO7s

  • Extra prenosné slúchadlá (2× 4 g)
  • Odolné proti striekajúcej vode alebo potu (povlak nanesený nanotechnológiou)
  • Ovládacie tlačidlá (príjem hovorov, hlasitosť, výber skladby)
  • Bluetooth pripojenie aj s kodekmi AAC, SBC, aptX
  • Integrovaná batéria + dobíjacie puzdro
  • 3 veľkosti silikónových štupľov a stabilizátorov

ERATOSURROUND

Bezdrôtové slúchadlá Apollo7s využívajú technológiu DSP (Digital Sound Processing) pre obnovu priestorovej vzdialenosti, ktorá pri tradičných slúchadlách chýba. ERATOSURROUND má kalibrované meniče s akustickou komorou. Tým sa obmedzuje skreslenie a reprodukuje sa presnejší zvuk.

Energia doplnená kdekoľvek

Veľmi zaujímavo je vyriešené dobíjanie cez špeciálne puzdro, pretože slúchadlá neobsahujú žiadny konektor. To obsahuje vlastnú batériu, z ktorej kedykoľvek na cestách dobijete samotné slúchadlá. Stačí vložiť ERATO APOLLO7s dovnútra. Puzdro doplní slúchadlám energiu 2×, pričom na jedno nabitie je možné až 3 hodiny počúvať hudbu alebo 4 hodiny vybavovať telefónne hovory.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  ERAa001
Produktové číslo:  AEAP7SBK10

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02