Obnoviť stránku

Epson SureColor SC-T3200

Doručenie na
predajňu zadarmo
2 509 €

Epson SureColor SC-T3200

Tlačiareň SureColor SC-T3200 ponúka maximálny výkon pre náročné prostredie, kde sa pracuje s grafikou a obrazovými materiálmi CAD a GIS. Výkonné spracovanie obrazu a vysoká rýchlosť tlače spĺňajú požiadavky zákazníkov na maximálnu produktivitu a flexibilitu. Tlačové hlavice Epson PrecisionCore TFP nevyžadujú výmenu a spoločne s atramentom UltraChrome XD zaisťujú najvyšší možný výkon, úžitkovú hodnotu aj všestrannú podporu médií.

Atramentová tlačiareň SureColor SC-T3200 ideálna pre grafiku, CAD a GIS

Tlačiareň SureColor SC-T3200 patrí medzi vysokorýchlostné štvorfarebné veľkoformátové tlačiarne rady SureColor SC-T, ktoré boli navrhnuté pre tlač širokej škály vysoko kvalitnej grafiky a obrazových materiálov CAD a GIS v dizajnérskych a architektonických štúdiách, kopírovacích strediskách, stavebných a strojárskych spoločnostiach, v maloobchode aj v oblasti vzdelávania.

Vysoká produktivita tlačiarne SureColor SC-T3200 (C11CD66301A1)

Atramentová tlačiareň SureColor SC-T3200 vám umožní dosiahnuť maximálnu produktivitu, a to vďaka 1 GB pamäte RAM, ktorá zaisťuje vysoko rýchle spracovanie obrazu, a ďalej voliteľnému 320 GB pevnému disku, ktorý slúži na ukladanie zaraďovaných úloh a ich prípadnému opakovaniu. Voliteľná podpora jazyka PostScript využívajúca dva 1,6 GHz procesory umožňuje rýchlu tlač súborov s veľkým množstvom dát priamo z najpoužívanejších dizajnérskych programov a aplikácií CAD. Tlač pomocou tlačiarne SureColor SC-T3200 je veľmi rýchla - na vytlačenie stránky vo formáte A1 stačí len 28 sekúnd.

Vysoko kvalitná tlač s tlačiarňou SureColor SC-T3200

Tlačové hlavice Epson PrecisionCore TFP a pigmentový atrament UltraChrome XD spoločne zaručujú špičkovú kvalitu tlače, presnosť a opakovateľnosť výsledkov. Pigmentový atrament UltraChrome XD je odolný voči rozmazaniu a vode. Zaisťuje hlboké odtiene čiernej, ostré línie s vysokou denzitou (ideálne pre technickú grafiku) a živé farby potrebné pre výtlačky vo vysokej kvalite a plagáty na médiách s povrchovou úpravou aj bez nej (vrátane kartónu s hrúbkou až 1,5 mm).

Kompaktné, tiché a ľahko použiteľné zariadenie SureColor SC-T3200

Atramentové tlačiarne SureColor SC-T3200 boli navrhnuté tak, aby so svojím štýlovým vzhľadom, kompaktným vyhotovením, nízkou hlučnosťou a ovládaním spredu ideálne doplnili akékoľvek kancelárske prostredie. Konektivita prostredníctvom USB alebo Ethernetu navyše nebráni zapojeniu tlačiarne do ľubovoľnej firemnej infraštruktúry.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Typ

Farba tlače Farebná
Technológia tlače Atramentová
Určenie Do kancelárie

Funkcie

Funkcie Bezokrajová tlač, Oddelené farebné náplne

Pripojenie

Pripojenie USB, LAN

Podporované formáty papiera

Formáty papiera A3, A4, A1, A2
Formáty obálok a ďalšie B3, 24", B2, B3

Tlačové parametre

Rozlíšenie tlače 2880 x 1440 DPI
Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum 28 str./min.

Rozmery

Výška 1 117 mm
Hĺbka 813 mm
Šírka 1 050 mm
Hmotnosť 67 kg

Výbava

Displej Grafický

Farba

Farba Biela

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje Dokumentácia, Atramentové kazety, Napájací kábel, Softvér
Kód:  PE297f
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  C11CD66301A1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01