Obnoviť stránku

Epson SureColor SC-T3200

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Epson SureColor SC-T3200

Tlačiareň SureColor SC-T3200 ponúka maximálny výkon pre náročné prostredie, kde sa pracuje s grafikou a obrazovými materiálmi CAD a GIS. Výkonné spracovanie obrazu a vysoká rýchlosť tlače spĺňajú požiadavky zákazníkov na maximálnu produktivitu a flexibilitu. Tlačové hlavy Epson PrecisionCore TFP nevyžadujú výmenu a spoločne s atramentom UltraChrome XD zaisťujú najvyšší možný výkon, úžitkovú hodnotu aj všestrannú podporu médií.

Ideálne na grafiku, CAD a GIS

Zariadenie SureColor SC-T3200 patrí medzi vysokorýchlostné štvorfarebné veľkoformátové tlačiarne radu SureColor SC-T, ktoré boli navrhnuté na tlač širokej škály vysokokvalitnej grafiky a obrazových materiálov CAD a GIS v dizajnérskych a architektonických štúdiách, kopírovacích strediskách, stavebných a strojárskych spoločnostiach, v maloobchode aj v oblasti vzdelávania.

Vysoká produktivita

Tlačiareň SureColor SC-T3200 vám umožní dosiahnuť maximálnu produktivitu, a to vďaka 1 GB pamäti RAM, ktorá zaisťuje vysokorýchle spracovanie obrazu, ako aj voliteľnému 320 GB pevnému disku, ktorý slúži na ukladanie zaraďovaných úloh a ich prípadné opakovanie. Voliteľná podpora jazyka PostScript využívajúca dva 1,6 GHz procesory umožňuje rýchlu tlač súborov s veľkým množstvom dát priamo z najpoužívanejších dizajnérskych programov a aplikácií CAD. Tlač pomocou tlačiarne SureColor SC-T3200 je veľmi rýchla - na vytlačenie stránky vo formáte A1 stačí iba 28 sekúnd.

Vysokokvalitná tlač

Tlačové hlavy Epson PrecisionCore TFP a pigmentový atrament UltraChrome XD spoločne zaručujú špičkovú kvalitu tlače, presnosť a opakovateľnosť výsledkov. Pigmentový atrament UltraChrome XD je odolný voči rozmazaniu a vode. Zaisťuje hlboké odtiene čiernej, ostré línie s vysokou denzitou (ideálne pre technickú grafiku) a živé farby potrebné pre výtlačky vo vysokej kvalite a plagáty na médiách s povrchovou úpravou aj bez nej (vrátane kartónu s hrúbkou až 1,5 mm).

Kompaktné, tiché a ľahko použiteľné zariadenie

Tlačiarne SureColor SC-T3200 boli navrhnuté tak, aby svojím štýlovým vzhľadom, kompaktným vyhotovením, nízkou hlučnosťou a ovládaním spredu ideálne doplnili akékoľvek kancelárske prostredie. Konektivita prostredníctvom USB alebo Ethernetu navyše nebráni zapojeniu tlačiarne do ľubovoľnej firemnej infraštruktúry.

Parametre a špecifikácia

Typ

Technológia tlače Atramentová

Funkcie

Funkcie Bezokrajová tlač

Pripojenie

Pripojenie USB, LAN

Podporované formáty papiera

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum 28 str./min.

Rozmery

Výška 1 117 mm
Hĺbka 813 mm
Šírka 1 050 mm
Hmotnosť 67 kg

Výbava

Displej Grafický

Farba

Farba Biela

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje Dokumentácia, Atramentové kazety, Napájací kábel, Softvér
Kód:  PE297g
Produktové číslo:  C11CD66301A0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01