Obnoviť stránku

Epson SureColor SC-P8000 STD

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Epson SureColor SC-P8000 STD

 

Špičková tlačiareň, ktorá ponúka tlač s vysokým rozlíšením a zvládne aj formát A0, to je EPSON SERECOLOR SC-P8000 STD. Uspokojí aj tých najnáročnejších a vďaka použitým technológiám sa radí medzi svetovú špičku. Tlač prebieha prostredníctvom tlačovej hlavy TFP v technológii UltraChrome HD, čo jednoznačne zaručuje dokonalú a stálu tlač. Tlačiareň je vybavená deviatimi farebnými náplňami a vyhotovenie veľkoformátovej tlače je veľmi rýchle.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkové vyhotovenie farebnej tlače
  • Deväť samostatných farebných náplní
  • Tlač už od formátu A0
  • Zabudovaná pamäť 1 GB
  • Pripojenie Ethernet aj USB
  • Jednoduché nastavenie a ovládanie prostredníctvom LCD displeja

Úplne dokonalá reprodukcia farieb

Náplne s obsahom 700 ml obsahujú širokú paletu farieb, čo zaručuje perfektné vytlačenie farebných obrázkov. Je tu zastúpená žltá, azúrová, svetlo azúrová, matná aj fotografická čierna, šedá, svetlo šedá, purpurová (magenta) aj svetlá purpurová. O dokonalú tlač sa stará sústava 360 trysiek pre čiernu farbu a 360 trysiek pre každú ďalšiu farbu.

Formáty podľa potreby

Papier môže byť použitý od formátu A0 cez A1, A2, A3, A4, B0, B1, B2, B3, B4, 17" (43,2 cm), 24" (61,0 cm), 44" (111,8 cm). Okraj tlače je hore, vľavo a vpravo len 3 mm, na dolnej strane 14 mm, pre tlač možno použiť papier v sile 0,08 až 1,5 mm. Na nastavenie a ovládanie slúži prehľadný LCD displej, k prístroju patria samozrejme aj zásobníky atramentu, napájací kábel, návod na obsluhu a kompletný softvér. Pamäť tlačiarne je 1 GB, vďaka tomu je prevádzka veľmi rýchla, nechýba ani čítačka pamäťových kariet. Rozlíšenie pri tlači je možné využiť až do 2 880 × 1 440 dpi.

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Technológia tlače Atramentová

Funkcie

Funkcie Bezokrajová tlač, Čítačka pamäťových kariet

Pripojenie

Pripojenie USB, LAN

Podporované formáty papiera

Rozmery

Výška 1 218 mm
Hĺbka 667 mm
Šírka 1 864 mm

Výbava

Displej Grafický

Farba

Farba Čierna

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje Dokumentácia, Atramentová kazeta, Atramentové kazety, Napájací kábel, Softvér, Štartovacie atramentové kazety, Tlačová hlava
Kód:  PE299c3
Produktové číslo:  C11CE42301A0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07