Obnoviť stránku

Epson L550

4,8 19 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Epson L550


Epson L550 je zariadenie typu 4 v 1 s integrovaným systémom atramentových nádržiek ideálny pre domáce a malé kancelárie, ktoré chcú znížiť náklady na tlač. Tento model prináša okrem funkcií tlače, skenovania, kopírovania a faxovania tiež automatický podávač dokumentov, dvojriadkový displej LCD a ethernetové rozhranie. Vďaka dvom dodatočným fľaštičkám s čiernym atramentom môžete zvýšiť výstup tlačena 12 000 stránok.
 

Vysoká výťažnosť, kompaktné riešenie


L550 ponúka vďaka sade veľkoobjemových atramentových fľaštičiek, s ktorými je možné vytlačiť až 4 000 čiernobielych a 6 500 farebných stránok (líši sa podľa tlačených obrázkov a používanie), nízke náklady na každú stránku čiernobielej a farebnej tlače.
Vďaka technológii tlačovej hlavy Micro Piezo a originálnemu atramentu Epson model L550 prináša kvalitu značky Epson. So zárukou na 12 mesiacov (alebo 30 000 stránok) a servisom získate pokoj a pomoc, kedykoľvek ju potrebujete.

Spoľahlivé a funkčné univerzálne riešenie


Veľkokapacitná nádržka na atrament je plne integrovanou súčasťou tlačiarne, takže si môžete užívať spoľahlivej farebnej tlače bez neporiadku alebo problémov spojených s neoriginálnymi systémami doplňovania a systémami atramentových nádržiek iných výrobcov. L550 možno tiež rýchlo nastaviť a začať používať: stačí naplniť atramentom, zapnúť tlačiareň a nastaviť atramentový systém. Teraz je tlačiareň L550 pripravená na tlač.
Vďaka rýchlosti tlače až 9 str./min L550 zvýši vašu pracovnú produktivitu. Funkcia Epson iPrint umožňuje bezdrôtovú tlač z inteligentných telefónov a tabletových počítačov v rámci kancelárie. Nová funkcia viac kópií umožňuje jednu stránku kopírovať naraz až 99-krát. Tlačiareň L550 je tak ideálna, ak tesne pred konaním potrebujete pripraviť dokumenty.

Tlač farebných dokumentov s ultra-nízkymi nákladmi


Praktické atramentové fľaštičky s objemom 70 ml zaisťujú ultra-nízke náklady na tlač, a to 4 haliere na tlač čiernej a 11 halierov na tlač farebnej strany (náklady na stranu sú vypočítané s použitím zverejnenej výťažnosti a oficiálnych cenníkov). Atrament sa dodáva v praktických fľašiach s objemom 70 ml a 140 ml s tesniacim uzáverom pre jednoduché skladovanie nepoužitého atramentu.
 

Veľkoobjemová tlač s kvalitou Epson


Tlačiareň L550 sa dodáva s dvomi extra fľaštičkami čierneho atramentu, ktoré umožní tlač až 12 000 čiernobielych a 6 500 farebných strán, čo je ekvivalent 63 atramentových náplní (zrovnané s priemernou výťažnosťou 10 najpredávanejších čiernych a farebných atramentových náplní). Nie je potrebná zložitá matematika - multifunkcia Epson L550 sa vám takmer zaplatí sama.
 

Atramentová nádrž s ultra-vysokou kapacitou



Na rozdiel od iných systémov dopĺňania majú tieto mimoriadne úsporné tlačiarne plne integrovanú atramentovú nádrž s ultra-vysokou kapacitou na bezproblémovú veľkoobjemovú tlač a menej časté dopĺňanie atramentu.
S prvotriednym programom služieb, podpory a záruky Epson si môžete byť istí, že od svojej tlačiarne dostanete maximálny výkon, hodnotu a spoľahlivosť.
 

Veľkoobjemové atramentové fľaštičky, ultra-nízke náklady na tlač



Atrament sa dodáva v praktických veľkoobjemových fľaštičkách, ktoré majú nekvapkajúcu hubicu a tesniaci uzáver pre jednoduché skladovanie nepoužitého atramentu. Nemusíte sa tak báť zaschnutého atramentu v cartridge pri dlhšom nepoužívaní tlačiarne, alebo nepohodlne plniť tlačiareň lacnými injekciami. Užívajte si maximálnu kvalitu a záruku priamo od výrobcu.
Každá fľaša má mimoriadnu výťažnosť a zabezpečuje kvalitu tlače, akú poznáte u produktov Epson, s ultra-nízkymi nákladmi na stranu.
 

Rýchle, pohodlné a užívateľsky prívetivé ovládanie


Nekvapkajúce fľaštičky Epson a technológie rýchleho dopĺňanie atramentu eliminujú znečistenie a problémy spojené s inými systémami doplňovania. Vďaka špeciálne navrhnutým vzduchotesným uzáverom a filtrom ľahko a rýchlo doplníte atrament a plytvanie atramentom v dôsledku vyparovania je tak minimálne.
Tlačiarne majú tiež škrtiacu klapku, ktorá kontroluje prietok atramentu a umožňuje ľahko a bezpečne prenášať tlačiareň s minimálnym únikom a plytvaním atramentom.
 

Profesionálna povrchová úprava s originálnymi atramentmi Epson


Originálny atrament Epson zaručuje profesionálne dokumenty a žiarivé fotografie, zakaždým s oslnivým výsledkom. Vhodná je teda, či už potrebujete tlačiareň do kancelárie, alebo domov, na tlač fotiek.
Originálne atramenty Epson sa vyrábajú v čistom prostredí a sú optimalizované pre technológiu tlačových hláv Micro Piezo od spoločnosti Epson, ktorá zaisťuje bezkonkurenčnú kvalitu, výdrž a spoľahlivosť.
 


Parametre a špecifikácie:
Funkcie:
Tlačiareň, skener, kopírka, fax
Tlač:
Rýchlosť tlače: černobiela A4 až 33 strán/min, farebne až 15 strán/min
Rýchlosť tlače (ISO24734): černobiela A4 až 9 str./min, farebne 4,5 str./min
Rozlíšenie tlače: 5760 x 1440 DPI
Skener:
Rozlíšenie: 1200 x 2400 DPI
Výstupný formát: PDF
Formáty papiera:
A4, A5, A6, B5, C6 (obálka), DL (obálka), No. 10 (obálka), Letter, 9 x 13 cm, 10 x 15 cm, 13 x 18 cm, 13 x 20 cm, 20 x 25 cm, 100 x 148 mm
Podávania papiera:
Kapacita vstupného zásobníka: 100 štandardných listov, 20 fotografických listov
Kapacita výstupného zásobníka: 30 listov
Rozhranie:
USB 2.0
Ethernet
Podporované operačné systémy:
Microsoft Windows XP / Vista / 7/8 (32/64 bit)
Apple Mac OS 10.5.8 alebo novší, Mac OS 10.6+
Spotreba:
10 W (ISO24712)
2 W (úsporný režim)
Rozmery:
474 x 377 x 226 mm
Hmotnosť:
6,2 kg
Obsah dodávky:
4x 70ml fľaštičky s atramentom (čierna, azúrová, žltá a purpurová)
2x náhradné fľaštičky s čiernym atramentom
Ovládače a pomocné programy (CD)
Inštalačná/bezpečnostná príručka
Napájací kábel
Návod na inštaláciu
Návod na použitie
Návod na použitie CD

Parametre a špecifikácia

Typ

Technológia tlače Atramentová

Funkcie

Funkcie Fax, Kopírovanie a skenovanie

Pripojenie

Pripojenie USB, LAN

Podporované formáty papiera

Formáty papiera A4, A5, A6

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum 9 str./min.
Rýchlosť tlače farebne – maximum 4,5 str./min.
Vstupný zásobník 100 listov

Rozmery

Výška 226 mm
Hĺbka 377 mm
Šírka 474 mm

Výbava

Displej Informačný/segmentový

Farba

Farba Čierna
Kód:  PE124a27
Produktové číslo:  C11CC95301
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11