Obnoviť stránku

Epson Expression Home XP-332

4,3 19 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Epson Expression Home XP-332

V prípade, že potrebujete rýchlo a zároveň kvalitne tlačiť, skenovať či kopírovať, poslúži vám atramentová multifunkčná tlačiareň Epson Expression XP-332. Tá predstavuje ideálne riešenie pre domácnosť, ak chcete zefektívniť svoju prácu rýchlou tlačou, skenovaním alebo kopírovaním všetkých potrebných dokumentov. Využitie však nájde aj na tlač rodinných fotografií v špičkovej kvalite.

Kľúčové vlastnosti

  • multifunkčná tlačiareň s integrovaným skenerom a kopírkou
  • z mobilných zariadení aj z počítačov je možné tlačiť pomocou integrovaného Wi-Fi modulu
  • svoje súbory vytlačíte odkiaľkoľvek so službou AirPrint alebo Google Cloud Print
  • tlačiareň disponuje čítačkou pamäťových kariet typu SD/SDHC/SDXC
  • ovládanie uľahčuje 3,7 cm LCD displej

Tlač bez drôtov

Efektivitu práce pomáha zlepšiť schopnosť tlačiarne tlačiť, bez toho aby ste k nej museli byť pripojení káblom. Integrovaný Wi-Fi modul umožňuje tlačiť tak z počítačov, ako aj z mobilných zariadení ako telefón či tablet, vďaka technológii Wi-Fi Direct. Tá vytvorí bezdrôtovú sieť ad hoc, preto nebudete k bezdrôtovej tlači potrebovať žiadny Wi-Fi router alebo pripojenie na internet. Ak sa práve nebudete nachádzať v blízkosti tlačiarne, môžete svoje súbory vytlačiť so službou AirPrint alebo Google Cloud Print.

Maximálna kvalita naskenovaných dokumentov

Atramenty radu Claria Home zaručia, že všetky vytlačené fotografie budú vyzerať ako z fotolaboratória. Epson Expression Home XP-332 ponúka rozlíšenie tlače 5760 × 1440 dpi. Maximálne rozlíšenie pri skenovaní je 1200 × 2400 dpi. Skenovať možno tiež priamo pamäťovú kartu. Čítačka pamäťových kariet si hravo poradí s kartami typu SD/SDHC/SDXC. Ovládanie tlačiarne sa stane úplnou hračkou aj pre neskúsených k čomu vám pomôže 3,7 cm LCD displej.

Kód:  PE296p2a
Produktové číslo:  C11CE63403CE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09