Obnoviť stránku

Epson AcuLaser M4000TN

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Epson AcuLaser M4000TN

Profesionálne, spoľahlivá a veľmi rýchla laserová tlačiareň s duplexnou tlačou značky EPSON určená pre väčšie pracovné skupiny alebo vyťažené kancelárie veľkých podnikov. Zvláda pracovný cyklus až 200.000 strán za mesiac vytlačených rýchlosťou až 43 strán za minútu a tým je pripravená pre maximálne vyťaženie kancelárskeho prostredia. Zariadenie vykoná akékoľvek tlačové úlohy vďaka zdokonalenej funkcii organizácie práce pomocou voliteľného pevného disku a správe papiera pomocou stohovača. Tlačové rozlíšenie je dostačujúcich 1200x1200 dpi . Automatický duplexná tlačový modul umožňuje potlačiť obe strany papiera bez nutnosti ručného otáčania papiera. Tri zásobníky papiera majú spolu s multifunkčným podávačom celkový objem 1250 listov .
Epson AcuLaser M4000TN ľahko integrujete do každého pracovného prostredia cez veľmi rozšírené USB 2.0 rozhranie, ktoré sa nachádza na väčšine počítačových zostáv i notebookov. Tiež môžete zariadenie pripojiť do svojej firemnej či domácej siete cez rýchly Gigabit Ethernet port a umožniť tak ovládanie všetkých funkcií niekoľkých počítačom. Pripravený je aj paralelný port.
Doplňujúce informácie:
Kapacita 3 zásobníkov papiera:
1250 štandardných listov, 1800 listov maximálne

Kód:  PE235f
Produktové číslo:  C11CA10001BY
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07