Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Epico Ronny Gloss pre Honor 8 Pro – transparentný

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Epico Ronny Gloss pre Honor 8 Pro – transparentný

Ultratenký plastový zadný kryt v transparentne bielej farbe je určený pre mobilný telefón Honor 8 Pro. Ide o praktické príslušenstvo, ktoré ochráni váš smartfón pred poškriabaním, otrasmi a nečistotami. Pozostáva z pružného a zároveň veľmi odolného materiálu TPU (termoplastický polyuretán). Práve pružnosť zaručí, že kryt k telefónu priľne, a že ho budete môcť kedykoľvek ľahko zložiť. Je 0,35 mm hrubý a váži iba niekoľko gramov. Okrem toho umožňuje tiež prístup ku všetkým ovládacím prvkom. Smartfónu tak nijako nepridáva na hmotnosti a nijako vás pri jeho používaní neobmedzuje. Ochranný kryt Epico Ronny Gloss je v transparentne bielej farbe, takže nechá vyniknúť logo, poprípade elegantnú zadnú stranu vášho mobilného telefónu.

Kľúčové vlastnosti ochranného krytu Epico Ronny Gloss pre Honor 8 Pro

  • Kvalitný a odolný materiál TPU
  • Jednoduché nasadenie aj zloženie
  • Ultratenký a plne umývateľný
  • Neobmedzuje v prístupe k ovládacím prvkom
  • Určený pre mobilný telefón Honor 8 Pro
  • Kryt v transparentne bielej farbe

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Honor

Typ a materiál

Typ Zadný kryt
Materiál TPU
Kód:  EPICO828
Produktové číslo:  19910101000001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12