Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Epico Glass pre Honor 7S

4,6 13 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Garancia najlepšej ceny
5,89 €

Epico Glass pre Honor 7S

Ochranné sklo Epico Glass poskytuje tú najlepšiu možnú ochranu pred prasknutím a poškriabaním displeja vášho Honor 7S. Sklo je viacvrstvové a vyrába sa z kvalitného temperovaného skla, ktoré patrí medzi tie najpevnejšie na trhu. Samotná aplikácia je používateľsky prívetivá a bez najmenších problémov ju zvládne ktokoľvek.


Perfektná ochrana pre váš Honor 7S

Máte obavy, že by ste si mohli poškodiť displej vášho mobilného telefónu Honor 7S? Pre tieto prípady je tu ochranné tvrdené sklo EPICO GLASS. To zaručene ochráni váš telefón pred nežiadúcim poškriabaním a iným poškodením. Sklo je vyrobené z kvalitného temperovaného skla poskytujúceho tú najlepšiu možnú ochranu, pričom zachová všetky vlastnosti displeja – jasný obraz a presné odozvy na dotyk prstov. Všetko potrebné k aplikácii skla na váš mobilný telefón je súčasťou balenia.


Kvalitné balenie je základ

EPICO robí veci poctivo, a tak si môžete byť istí, že tovar k vám dorazí neporušený a v dobrom balení. Súčasťou je všetko potrebné aj s detailným a prehľadným návodom. Aplikácia ochranného skla na Honor 7S tak bude pre každého veľmi jednoduchá.


Dokonale čistý obraz pre váš Honor 7S

Ochranné sklo EPICO GLASS pre Honor 7S tvorí celkom 4 vrstvy pre najlepšiu možnú ochranu displeja vášho mobilného telefónu. Nano vrstva na povrchu eliminuje tvorbu odtlačkov prstov a usadzovanie drobných nečistôt. Pod ňou sa nachádza extra odolná vrstva tvrdeného skla. Na tlmenie drobnejších nárazov a proti prasknutiu displeja vášho Honor 7S slúži vrstva Anticrack. Posledná priľnavá vrstva slúži na jednoduchú aplikáciu a eliminuje tvorbu bublín.


Elegantný spoločník

Ochranné sklo Epico Glass pre Honor 7S sa pýši hrúbkou iba 0,33 mm. Štvorvrstvové sklo je vďaka vrchnej nano vrstve príjemné na dotyk a so zaoblenými hranami aj dobre vyzerá.


Spoľahlivý ochranca vášho Honor 7S

Hodnota 9H na stupnici tvrdosti zaručuje spoľahlivú ochranu pred nástrahami všedného dňa ako sú kľúče, drobné mince alebo napríklad piesok z pláže. Epico Glass neuhne pred žiadnym nebezpečenstvom ohrozujúcim displej mobilu.


Kľúčové vlastnosti ochranného skla Epico Glass pre Honor 7S

Nanovrstva proti mastnotám
Hrúbka iba 0,33 mm
Jednoduchá aplikácia na displej telefónu
Extra pevné a tenké temperované sklo
Vrstva na ochranu displeja proti prasknutiu
Priľnavá vrstva na jednoduchú inštaláciu

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Honor
Model zariadenia 7S

Obsah balenia

Balenie obsahuje Čistiaca handrička

Vlastnosti a vyhotovenie

Hrúbka skla 0,33 mm
Tvrdosť 8-9H
Kód:  EPICO99d002
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  31312151000001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12