Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Epico Glass 2,5D pre Huawei Nova, čierne

5 2 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Epico Glass 2,5D pre Huawei Nova, čierne

Získajte pre svoj mobilný telefón Huawei Nova nekompromisnú ochranu, ktorá zaručí, že sa už ďalej nebudete musieť strachovať o nechcené škrabance alebo prasknutia displeja. Ide o 2,5D sklo, navrhnuté pre 100 % ochranu displeja od jedného kraja k druhému. Samotné sklo je ultratenké a nijako nenarušuje dizajn ani nijako neobmedzuje ovládacie prvky vášho telefónu.


Perfektná ochrana pre váš Huawei Nova

Máte obavy, že by ste si mohli poškodiť displej svojho mobilného telefónu? Pre tieto prípady je tu ochranné tvrdené sklo EPICO GLASS 2,5D. To zaručene ochráni váš telefón pred nežiaducim poškriabaním a iným poškodením. Sklo je vyrobené z kvalitného temperovaného skla poskytujúceho tú najlepšiu možnú ochranu, pričom zachová všetky vlastnosti displeja – jasný obraz a presné odozvy na dotyk prstov. Všetko potrebné na aplikáciu skla na váš mobilný telefón je súčasťou balenia.


Kvalitné balenie je základ

EPICO robí veci poctivo, a tak si môžete byť istí, že tovar k vám dorazí neporušený a v dobrom balení. Súčasťou je všetko potrebné aj s detailným a prehľadným návodom. Aplikácia ochranného skla na mobilný telefón Huawei Nova tak bude veľmi jednoduchá pre každého.


Dokonale čistý obraz pre váš Huawei Nova

Ochranné sklo EPICO GLASS 2,5D pre Huawei Nova tvoria celkom 4 vrstvy pre najlepšiu možnú ochranu displeja vášho mobilného telefónu. Nano vrstva na povrchu eliminuje tvorbu odtlačkov prstov a usadzovania drobných nečistôt. Pod ňou sa nachádza extra odolná vrstva tvrdeného skla. Na tlmenie drobnejších nárazov a proti prasknutiu displeja vášho telefónu Huawei Nova slúži vrstva Anticrack. Posledná priľnavá vrstva slúži na jednoduchú aplikáciu a eliminuje tvorbu bublín.


Elegantný spoločník

Ochranné sklo Epico Glass 2,5D pre Huawei Nova sa pýši hrúbkou iba 0,33 mm. Štvorvrstvové sklo je vďaka vrchnej nano vrstve príjemné na dotyk a so zaoblenými hranami aj dobre vyzerá.


Spoľahlivý ochranca vášho Huawei Nova

Hodnota 9H na stupnici tvrdosti zaručuje spoľahlivú ochranu pred nástrahami všedného dňa, ako sú kľúče, drobné mince alebo napríklad piesok z pláže. Epico Glass 2,5D neuhne pred žiadnym nebezpečenstvom ohrozujúcim displej mobilu.


Kľúčové vlastnosti ochranného skla Epico Glass 2,5D pre Huawei Nova

  • Nanovrstva proti mastnotám
  • Farba skla sediaca k vášmu mobilnému telefónu – čierna
  • Hrúbka iba 0,33 mm
  • Jednoduchá aplikácia na displej telefónu
  • Extra pevné a tenké temperované sklo
  • Vrstva na ochranu displeja proti prasknutiu
  • Priľnavá vrstva pre jednoduchú inštaláciu

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Huawei
Model zariadenia NOVA

Obsah balenia

Balenie obsahuje Čistiaca handrička

Vlastnosti a vyhotovenie

Hrúbka skla 0,35 mm
Tvrdosť 9H
Kód:  EPGb0125
Produktové číslo:  22112151300001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18