Obnoviť stránku

Energy Sistem Wireless Charger Qi

3,7 6 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Energy Sistem Wireless Charger Qi

Nabíjačka, reproduktor a handsfree, to sú funkcie, ktoré vám toto multifunkčné zariadenie poskytne. Nielen, že umožnuje nabíjať jednoducho a bez káblov akýkoľvek telefón štandardu Qi, ale zatiaľ čo sa telefón nabíja, môžete počúvať svoju obľúbenú hudbu pomocou bluetooth a integrovaného reproduktora. A to najlepšie je, že keď vám niekto zavolá, nemusíte telefón zložiť z nabíjačky, ale využijete službu handsfree.

Vďaka hansfree sa bude telefón na podložke stále dobíjať a vám zostanú voľné ruky. Integrovaný mikrofón ponúkne veľmi kvalitný zvuk a vďaka hlasnému reproduktoru si budete s vždy rozumieť. Nabíjačka dokáže nabíjať telefón prúdom až 1000 mA.

Technické parametre:

Vstup: MicroUSB, DC 5V
Výstup: DC 5 V ± 0,25 V, 1000 mA (1A)
Poistka: 0,3 A
Stavová LED dióda
Rozmery:
80 x 80 x 11,5 mm
Obsah balenia:
Qi nabíjačka
USB kábel

Kód:  JV313h
Produktové číslo:  420551
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14