Obnoviť stránku

Energy Sistem Wireless BT7 NFC White

3,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Energy Sistem Wireless BT7 NFC White

Stereo slúchadlá s bezdrôtovým štandardom Bluetooth 4.0 a NFC, Cez ktorý prenesú čistý Hi-Fi zvuk. Bezstratový kodek apt-X vás nebude brzdiť od vychutnávanie hudby v najvyššej možnej kvalite. Jednoduchá synchronizácia pomocou bezdrôtových technológií alebo pripojenie cez audio konektor poslúži pre akékoľvek zvukové zariadenia - MP3 prehrávače, tablety, smartphony aj notebooky. S vstavaným mikrofónom a ovládaním hovoru bude dobrým partnerom aj pre mobilné volania.
Slúchadlá sú napájané zabudovaným Li-Ion akumulátorom. Ten vydrží až 12 hodín ustavičného počúvanie či volanie. Dobíjať možno jednoducho z konektora USB, ktorý nájdete na väčšine domácej elektroniky aj na autorádiu. Ak vám mimo dosahu dobíjania postihne nedostatok energie, možno slúchadlá pripojiť štandardným 3,5 mm jackom a počúvať hudbu ďalej.
Doplňujúce informácie:
Slúchadlá:
Frekvenčný rozsah: 20 kHz
Mikrofón:
Citlivosť: -42 dBm
Rozhranie:
Bluetooth 4.0
NFC
USB (dobíjanie)
Napájanie:
Batéria: Li-ion
Kapacita batérie: 400 mA
Čas hovoru: až 12 hodín
Doba prehrávania hudby: až 12 hodín
Výdrž v úspornom režime: 450 hodín
Kód:  JV315e
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02