Obnoviť stránku

Energy Sistem Slim 3 Dark Iron 8GB

4,1 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Energy Sistem Slim 3 Dark Iron 8GB

Najkompaktnejšie MP4 prehrávač s veľmiintuitívnym ovládanímainteligentným prechádzaním skladiebs možnosti zaraďovanie do kategórií. Balenie obsahuje HiFi slúchadlá s neodymiovými magnetmi avýbornými zvukovými vlastnosťami. VstavanéFM rádio s 20 predvoľbamiumožňujepriame nahrávanie hudby. Interná pamäť o veľkosti8 GBumožňuje nahranie až4000 skladieb. V prípade potreby môže byť táto pamäť rozšírená pomocou MicroSD kariet až o ďalších32 GB.
Ultraľahký a veľmi tenký MP4 prehrávač s protišmykovou povrchovou úpravou s veľmimoderným a atraktívnym dizajnom. Vďaka všetkým jeho funkciám ako je: prehrávanie hudby, videa, obrázkov, čítanie textov, FM rádio a digitálny hlasový záznamník Vám bude robiť veľmi príjemného a nenahraditeľného spoločníka na cestách.
MP4 prehrávač má nainštalovanýaktualizovateľnýfirmware s možnosti pripojenia k PC bez nutnosti inštalácie ovládačov.

Parametre a špecifikácia

Pamäť

Veľkosť úložiska 8 GB
Slot pre pamäťovú kartu Micro SD
Maximálna kapacita pamäťovej karty 32 GB

Pripojenie

Pripojenie Jack (3,5mm), USB 2.0

Podporované formáty

Podporované audio formáty MP3, WMA
Podporované video formáty MP4
Kód:  GK455g7
Produktové číslo:  395651

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13