Obnoviť stránku

Energy Sistem Party 6

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Energy Sistem Party 6

Farebné osvetlenie, hlasná a kvalitná hudba, veľa zábavy – presne tým je známy párty reproduktor Energy Sistem Party 6. So svojimi dvoma basovými a niekoľkými výškovými meničmi, prepracovaným ovládacím panelom s ekvalizérom, digitálnym displejom a pribaleným mikrofónom ovládne každú párty. K tomu všetkému podporuje čierny reproduktor tiež bezdrôtové streamovanie hudby pomocou technológie Bluetooth. Aby došlo na každého, ponúka tiež pripojenie pomocou USB a 3,5 mm Jack konektoru.

Kľúčové vlastnosti výkonného reproduktoru s farebným podsvietením Energy Sistem Party 6

  • Jedinečný dizajn kombinujúci čiernu farbu a farebné podsvietenie
  • Možnosť pripojenia akustických nástrojov a mikrofónu
  • Celkový výkon reproduktora dosahuje až na 240 W
  • Party 6 reproduktor môžete ovládať pomocou ovládacieho panelu alebo diaľkového ovládača
  • Na hornej strane nájdete praktický LED displej
  • Prehrávanie cez USB, 3,5 mm Jack konektor alebo Bluetooth 4.0
  • Vychytané funkcie a manuálny ekvalizér

Vystreľ parket do oblakov

S párty reproduktorom Energy Sistem zažijete naozajstné peklo. Stačí ho umiestniť na stabilné miesto a stlačiť tlačidlo Energy Music Power 600. V tej chvíli pochopíte, čo je naozajstná hudba. Veľmi hlboké basy a špičkové výšky zaplnia celý priestor a vy zažijete spoločne so svojimi kamarátmi naozajstnú hudobnú eufóriu.

Slasť nielen pre sluch, ale aj pre uši

Ak organizujete oslavu alebo len odpočívate pri počúvaní hudby v temnom prostredí, zažijete okrem hudobnej eufórie tiež osvietenie párty reflektormi. Podsvietenie reproduktora Energy Sistem Party 6 automaticky mení svoju žiaru a výkon podľa hudobných tónov, tým pádom vytvorí vždy jedinečnú atmosféru.

Energy Sistem Party 6 je vhodný pre DJ i hudobníkov

Vďaka veľkému množstvu konektorov môžete do reproduktora pripojiť akýkoľvek smartphone, audio prehrávač alebo napríklad notebook. Zároveň môžete využiť tiež 6,3 mm vstupu pre hudobný nástroj a mikrofón. Vo chvíli pripojenia sa stanete hviezdou večera a za pomoci ekvalizéra a originálneho podsvietenia sprostredkujete jedinečné vystúpenie.

Kód:  GK460a1
Produktové číslo:  443734
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01