Obnoviť stránku

Energizer XP8000A

5 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Energizer XP8000A

Skvelý doplnok na takmer všetky zariadenia, ktoré pracujú na batériu. Táto unikátna externá napájacia batéria zvládne bez problémov nabíjať váš notebook, netbook, videokameru, prenosný DVD player, mobilný telefón a mnoho ďalších. Balenie obsahuje príslušné nástavce a káble na tieto zariadenia. Toto kompaktné zariadenie s veľkosťou mobilného telefónu rozhodne nesmie chýbať vo výbave žiadneho cestovateľa.
Disponuje Li-Pol batériou s vysokou kapacitou 8 000 mAh, ktorá má oproti Li-Ion batérii väčšiu kapacitu, nižší vnútorný odpor, menšiu hmotnosť, väčší počet nabíjacích cyklov a netrpí pamäťovým efektom. Je možné jednoducho zmerať stupeň zostávajúcej energie a nikdy vás tak neprekvapí, že by bol vybitý. Batéria s touto kapacitou je vhodná aj pre náročnejšie zariadenia ako sú notebooky, digitálne kamery a ďalšie, vďaka možnosti zvolenia správneho napätia podľa konektora na batérii.
Parametre a špecifikácie:
Výstupné porty:
I. 5 V/2 A USB
II. 12 V/2 A DC
III. 19 V/2 A DC
Batéria:
Typ: Li-Pol
Kapacita: 8000 mAh@5V (výkonová kapacita 40VAh)
Nabíjací čas: 4 hodiny
Hmotnosť:
cca 220 g
Rozmery:
109 x 74 x 23 mm

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 109 mm (10,9 cm)
Výška 23 mm (2,3 cm)
Hĺbka 74 mm (7,4 cm)

Kapacita

Kapacita 8 000 mAh

Výstupy

Výstupy USB-A

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie LED indikácia stavu

Hmotnosť

Hmotnosť 220 g
Kód:  XP002d
Produktové číslo:  XP8000A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09