Obnoviť stránku

Energizer Powerbank XP20000 Black

3,0 1 hodnotení

Energizer Powerbank XP20000 Black

Cestujete často a chcete sa vyhnúť kríze v podobe vybitej batérie telefónu, tabletu či notebooku? Konečne prichádza jednoduché a účinné riešenie.

Externá batéria od spoločnosti preslávenej všetkým, čo sa týka akumulátorov, v sebe skrýva neuveriteľnú kapacitu, ktorá vystačí napríklad na plné nabitie siedmich bežných inteligentných telefónov. Môžete s ňou nabíjať až tri zariadenia zároveň, pretože disponuje dvomi USB výstupmi a jedným 19 V výstupom, ktorý je kompatibilný s väčšinou notebookov na trhu.

Tri nabíjacie výstupy

  • 2× USB výstup (5 V, 1× 1 A a 1× 2,1 A)
  • 1× výstup pre nabíjanie noteboook a podobných prístrojov (19 V, 5 A)
  • Články uchovajú energiu až jeden rok a vydržia až 500 nabíjacích cyklov
  • LED indikátory zobrazujú stav nabitia
  • Inteligentné nabíjanie ochráni vaše zariadenie pred poškodením

Jedna nabíjačka vládne všetkým

Táto externá batéria môže byť dobíjaná a súčasne dodávať energiu vašim zariadeniam. Tým pádom dokáže nahradiť takmer všetky možné nabíjačky a adaptéry, ktoré potrebujete. Na svojich cestách už nebudete musieť vláčik desiatky rôznych krabičiek pre nabíjanie, postačí vám táto powe banka. Okrem toho funguje ako obrovská zásobáreň energie. O tom, koľko šťavy v nej zostáva, budete mať prehľad vďaka svetelným indikátorom. Samozrejmosťou je tiež ochrana vašich zariadení pred skratom, prehriatím a prílišnému nabitiu.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 165 mm (16,5 cm)
Výška 19,5 mm (1,95 cm)
Hĺbka 110 mm (11 cm)

Kapacita

Kapacita 20 000 mAh

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd 2,1 A

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie LED indikácia stavu

Hmotnosť

Hmotnosť 495 g
Kód:  XP501
Produktové číslo:  XP136
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06