Obnoviť stránku

SENCOR SHB 4462BL

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SENCOR SHB 4462BL

Univerzálny tyčový mixér SENCOR SHB 4462BL v kuchyni nezaberie veľa miesta, a pritom hravo zvládne prípravu jemných kaší, pyré, dipov, zdravých smoothies aj drveného ľadu do vašich obľúbených nápojov. Ku každému mixéru patrí aj nádoba so sekáčikom, ktorý vám naseká všetky suroviny od byliniek až po orechy. Na docielenie dokonalých výsledkov je tyčový mixér SENCOR SHB 4462BL vybavený 6-krídlovou čepeľou na mixovanie a motorom s príkonom 800 W. Ak chcete vyregulovať rýchlosť, stačí vám plynule tlačiť na gombík. U používateľov je obľúbený aj kryt mixéra, s ktorým si zbytočne neoprskáte celú linku a vďaka ktorému môžete bezpečne mixovať aj horúce pokrmy. 

Kľúčové vlastnosti tyčového mixéra SENCOR SHB 4462BL

  • Vhodný na drvenie ľadu, sekanie, šľahanie a mixovanie
  • Funkcia turbo
  • Príkon: 800 W
  • Súčasťou balenia je sekáčik s nádobkou, mixovacia nádoba, šľahacia metla a úzka mixovacia noha

Všestranné použitie tyčového mixéra SENCOR SHB 4462BL

Súčasťou balenia tyčového mixéra SENCOR SHB 4462BL je aj rozmanité príslušenstvo s rôznorodým využitím. Za pomoci sekáčika budete machri v príprave nátierok, mletých mandlí na sviatočné pečenie alebo s ladnosťou nasekáte ovocie i zeleninu ako základ ľahkej desiaty. Sekáčik v sebe ukrýva takú silu, že pred ním ľad ani zamrznuté ovocie nemajú šancu. Metlu na šľahanie uplatníte pri príprave krému, šľahačky a iných nadýchaných pokrmov. Za povšimnutie stojí aj úzka mixovacia noha u nadstavca, s ktorou odteraz pripravíte koktaily pre vašich priateľov priamo v servírovacích pohároch. Príslušenstvo tyčového mixéru SENCOR SHB 4462BL je obohatené aj o mixovaciu nádobu.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Funkcie Drvenie ľadu, Sekanie, Šľahanie, Mixovanie
Počet nožov mixéra 6
Vlastnosti Plynulá regulácia rýchlosti tlakom na tlačidlo, Turbo rýchlosť
Materiál nohy Nerez

Príslušenstvo

Príslušenstvo Sekáčik so sekacou nádobou, Mixovacia nádoba, Šľahacia metla, Úzka mixovacia noha

Rýchlosť

Príkon 800 W
Kód:  SENTM395
Produktové číslo:  SHB 4462BL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11