Obnoviť stránku

EMTEC S220 / T203 8GB strieborný

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EMTEC S220 / T203 8GB strieborný

EMTEC S220/T203 je flashdisk univerzálne použiteľný pre tablety a telefóny , Rovnako ako pre všetky zariadenia s klasickým USB. Obsahuje totiž dva typy USB konektorov, klasický a micro USB, a tak ho bez redukcie okamžite pripojíte k mobilnej elektronike, ktorá je často obmedzená vnútornou pamäťou a pamäťovými kartami. Tento USB flashdisk rozšíri priestor pre prenášanie multimediálneho obsahu aj pre prenášanie dát medzi jednotlivými prístrojmi. Hodí sa teda pre dokumenty, fotografie, ale aj pre niekoľko filmov či dielov obľúbeného seriálu.
Pokročilý USB 3.0 konektor zastrčený do kompatibilného portu rapídne skráti vaše čakanie pri nahrávaní obsahu. Zostáva spätne kompatibilný aj so starším USB 2.0, kde však nedosahuje takých rýchlosťou. Stále ho však možno pripojiť ako zdroj obsahu pre autorádiá, televízie, foto rámčeky a podobne. V tomto flashdisku sa snúbi kombinácia vyspelej technológie a praktické univerzálnosti.

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Rýchlosť

Farba

Farba Strieborná

Rozmery a hmotnosť

Šírka 12 mm
Výška 5 mm
Dĺžka 37 mm
Kód:  DZ513d1a
Produktové číslo:  ECMMD8GS220/ECMMD8GT203

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13