Obnoviť stránku

EMTEC Orca FlashDrive 256MB USB2.0

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EMTEC Orca FlashDrive 256MB USB2.0

Odolný prenosný disk chráněný pogumovaným pouzdrem určený pre náročné zaobchádzania.Kapacita intergované flash pamäte je 256 MB a pripojenie je realizované cez veľmi rýchle rozhranie USB2.0.Pripája sa priamo do USB portu počítača a je tak ideálny pre prenos dát medzi počítačmi ako náhrada zastaralých diskiet.
Tieto miniatúrne flash pamäť veľkosti bežného USB konektoru je ďaleko rýchlejšia ako klasická disketa, má omnoho väčšiu kapacitu a spoľahlivosť dát je na vysokej úrovni.Vďaka vlastnosti USB je práca rovnako jednoduchá ako s disketou.FlashDrive stačí zasunúť do USB slotu a ten sa potom zobrazí ako ďalší disk.Pri prvom zasunutí do počítača dôjde k automatickej detekcii a inštalácii, pri ďalšom zasunutí možno pamět využívať okamžite.
Parametre a špecifikácie:

Kapacita: 256 MB
Rozhranie:
USB2.0
Rozmery:
60 x 23 x 10 mm
Hmotnosť:
13 g
Operačné systémy:
Win 2000, ME, XP (do Win 98 je potrebné doinštalovať ovládač)

Kód:  DZ503b
Produktové číslo:  360495EH

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11