Obnoviť stránku

EMTEC 100k pixel Webkamera

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EMTEC 100k pixel Webkamera

Cenovo dostupná webová kamera určená pre statické snímky a video so zabudovaným mikrofónom.Vďaka svojej konštrukcii je veľmi stabilný.Kamera je kompatibilný s VoIP systémy.
K počítaču ju možno jednoducho pripojiť cez USB slot, z ktorého je tiež napájaná a preto nepotrebuje žiadny externý zdroj.Je ideálny pre staršie počítače, ktoré sú vybavené rozhraním USB 1.1, ktorá táto kamera podporuje.Súčasťou dodávky je CD s ovládačmi, z ktorého pomocou ju veľmi ľahko nainštalujeme.
Webkamera Emtec Webcam 100 K pixel je perfektným riešením pre zdieľanie videa a fotografií na internete a zabezpečí vám najjednoduchší spôsob, ako udržať spojenie s priateľmi a rodinou v reálnom čase.
Parametre a špecifikácie
Optika:
Typ senzora:CMOS 1 / 7'' Rozlíšenie:352 x 288 bodov; video 160 x 120, 320 x 240 bodov F2.0/f3.80 Minimálna zaostřovací vzdialenosť:30 mm Minimálne osvetlenie:6 lux Horizontálny uhol pohľadu:64 °
Rýchlosť snímania:
30 fps
Rozhranie:
USB 1.1
Ostatné parametre:
Ovládanie sýtosti, kontrastu a ostrosti
Odstup signál / šum:min.46dB
Vyváženie bielej:Automatické, manuálne
Expozície:Automatická, manuálna
TV rozlíšenie:300 riadok
Odber:max65 mA
Zabudovaný mikrofón
Video formát:CIF, QCIF
Podpora VoIP
Operačný systém:
MS Windows XP a Vista
Príslušenstvo:
CD s ovládači
Užívateľský manuál
Rozmery:
78 x 55 x 66 mm
Kód:  DZ650
Produktové číslo:  EKSVW100

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04