Obnoviť stránku

Emsa VIENNA 507166

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Emsa VIENNA 507166

Misky rôznych veľkostí sú v kuchyni nenahraditeľné. Odložíte na ne horúce uvarené mäso z polievky, alebo ich použijete na servírovanie ovocia. Možností využitia misiek v kuchyni je veľa a každý si nájde ten svoj spôsob, ktorý mu najlepšie vyhovuje. A, že miska môže mať pokojne aj štvorcový tvar, o tom svedčia štýlové misky Vienna s moderným dizajnom od firmy Emsa.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlový robustný dizajn
  • Pevný a odolný plast (SAN)
  • Stohovateľnosť
  • Na servírovanie horúcich aj studených pokrmov
  • Na každodenné použitie v domácnosti
  • Vhodné aj do umývačky riadu

Kvalitný plast s moderným dizajnom

Miska Vienna 506681 s robustným svetlozeleným dizajnom sa hodí do každej modernej kuchyne, ktorej hlavným rysom je jednoduchý a čistý štýl, bez zbytočných príkras. Miska je vyrobená z pevného, odolného a vysoko kvalitného plastu (SAN), ktorý znesie horúce i studené pokrmy, a preto má univerzálne využitie. Pretože je miska stohovateľná, šetrí miesto pri skladovaní v skrinke. Misku môžete pokojne umývať v umývačke riadu.

Farba:
Svetlozelená-biela

Objem:
2 litre

Rozmery misky:
20 × 20 × 11 cm

Hmotnosť:
330 g

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Dizajn Jednofarebný

Farba

Farba Zelená
Kód:  EMSAm09
Produktové číslo:  507166
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08