Obnoviť stránku

Emsa VIENNA 504633

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Emsa VIENNA 504633

Misky rôznych veľkostí sú v kuchyni nenahraditeľné. Odložíte na ne horúce uvarené mäso z polievky alebo ich použijete pre servírovanie ovocia. Možnosťou využitia misiek v kuchyni je veľa a každý si nájde ten svoj spôsob, ktorý mu najlepšie vyhovuje. A že miska môže mať smelo aj štvorcový tvar, o tom svedčia štýlové misky Vienna s moderným dizajnom od firmy Emsa.

Kľúčové vlastnosti

  • štýlový robustný dizajn
  • pevný a odolný plast (SAN)
  • stohovateľnosť
  • pre servírovanie horúcich aj studených pokrmov
  • pre každodenné použitie v domácnosti
  • vhodné aj do umývačky riadu

Kvalitný plast v modernom dizajne

Miska Vienna 504633 v robustnom červeno-bielom dizajnu sa hodí do každej modernej kuchyne, ktorej hlavným rysom je jednoduchý a čistý štýl bez zbytočných kudrliniek. Miska je vyrobená z pevného, ??odolného a vysoko kvalitného plastu (SAN), ktorý znesie horúce aj studené pokrmy, a má tak preto univerzálne využitie. Pretože je miska stohovateľná, šetrí miesto pri skladovaní v skrinke. Misku môžete s kľudom umyť aj v umývačke riadu.

Farba:
červeno-biela

Rozmery misky:
14 × 14 × 7 cm

Hmotnosť:
149 g

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Dizajn Jednofarebný

Farba

Farba Červená
Kód:  EMSAm04
Produktové číslo:  504633
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16