Obnoviť stránku

Emsa VIENNA 504630

Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Emsa VIENNA 504630

Misky rôznych rozmerov sú v kuchyni nepostrádateľné. Položte na ne horúce varené polievkové mäso alebo ich použite na podanie ovocia. V kuchyni je dostatok priestoru na používanie misiek a každý môže nájsť spôsob, ktorý im najlepšie vyhovuje. A že misa môže byť odvážna a štvorcová, o čom svedčia štýlové vídeňské jedlá s moderným dizajnom Emsou.

Kľúčové vlastnosti

  • štýlový, robustný dizajn
  • pevný a odolný plast (SAN)
  • stohovateľnosť
  • na servírovanie teplých a studených jedál
  • pre každodenné použitie v domácnosti
  • vhodný aj pre umývačky riadu

Vysoko kvalitný plast v modernom dizajne

Mens Vienna 504630 v robustnom červenom a bielom dizajne zapadá do každej modernej kuchyne, ktorej hlavným rysom je jednoduchý a čistý štýl bez zbytočných kudrliniek. Misa je vyrobená z odolného, ​​trvanlivého a vysoko kvalitného plastu (SAN), ktorý odoláva teplým a studeným jedlám a je preto univerzálne používaný. Pretože zásobník je stohovateľný, šetrí úložný priestor v skrini. Umývačku môžete umývať aj v umývačke riadu.

farba:
červeno-biela

objem:
4,6 litra

Rozmery misy:
26,5 x 26,5 x 12,5 cm

hmotnosť:
692 g

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Dizajn Jednofarebný

Farba

Farba Červená
Kód:  EMSAm03
Produktové číslo:  504630
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08