Obnoviť stránku

EMOS WIFI SMART bezdrôtový termostat P5623

4,9 15 hodnotení
118,90 €

EMOS WIFI SMART bezdrôtový termostat P5623

Izbový bezdrôtový termostat EMOS WI-Fi SMART je skvelý prostriedok na automatické riadenie vykurovacích systémov vo vašom domove alebo práci. Medzi jeho hlavné prednosti patrí možnosť ovládania termostatu cez mobilný telefón (iOS, Android) a príjemné používateľské nastavenia pomocou podsvieteného dotykového displeja. Programovateľný termostat ponúka nastavenia až 6 teplotných zmien denne v rozsahu teploty od 5 do 35 °C. Samotná inštalácia izbového bezdrôtového termostatu EMOS P5623 s Wi-Fi je veľmi jednoduchá a intuitívna. Umiestnenie termostatu zmeníte ľahko a rýchlo vďaka jeho bezdrôtovému vyhotoveniu, vstavanému Wi-Fi modulu a veľkému dosahu až 100 m. Bezpečnostné funkcie Lock a Master Lock zaistia ovládanie iba vám a nie iným neoprávneným osobám alebo deťom.


Kľúčové vlastnosti bezdrôtového termostatu EMOS P5623 Wi-Fi SMART 

  • Elektronický izbový termostat na reguláciu teploty podľa nastaviteľného časového programu
  • Ovládanie termostatu pomocí podsvieteného dotykového displeja alebo cez mobilnú aplikáciu v inteligentnom telefóne (iOS, Android) 
  • Nastavenie teploty od 5 °C až do 35 °C, po 0,5 °C
  • Merať teplotu dokáže termostat EMOS od 0 °C do 40 °C s presnosťou na 0,1 °C
  • Jednoduchá a intuitívna obsluha 
  • Bezdrôtový dosah termostatu EMOS P5623 s Wi-Fi až 100 m 
  • Prenos signálu medzi ovládacou a spínacou jednotkou prebieha cez rádiové vlny na frekvencii 868 MHz
  • Možnosť naprogramovania priebehu jedného dňa s až 6 teplotnými zmenami
  • Režim „Prázdniny“ dovolí na termostate EMOS P5623 nastaviť konštantnú teplotu na dlhšie časové obdobie
  • Ochrana proti zamrznutiu
  • Funkcia poistiek Lock (nastavovanie len po zadaní kódu) a Master Lock (nastavovanie iba cez aplikáciu)
  • Biele farebné vyhotovenie termostatu EMOS P5623 s Wi-Fi s rozmermi prijímača 26 × 86 × 86 mm a rozmermi vysielača 15 × 96 × 96 mm
  • Napájací USB kábel súčasťou balenia

S inteligentným termostatom EMOS P5623 s Wi-Fi máte teplotu vždy pod kontrolou

Ak si chcete vo svojom domove či kancelárii dopriať maximálne pohodlie aj čo sa teploty týka, potom vás poteší tento programovateľný termostat EMOS P5623. Teplotu si na termostate môžete pohodlne nastavovať pomocou mobilnej aplikácie v rozsahu od 5 °C do 35 °C podľa vášho aktuálneho rozpoloženia alebo si ju prispôsobiť na úplne automatizovaný chod podľa vášho životného štýlu. Jednoduché ovládanie termostatu EMOS P5623 s Wi-Fi zaistí dotykový displej. Premiestniť termostat môžete bez zložitých príprav kedykoľvek budete chcieť vďaka bezdrôtovému vyhotoveniu a dosahu až 100 m. Majte teplotu v miestnosti dokonale pod kontrolou s inteligentným termostatom EMOS P5623.


Nastavte si teplotu, pri akej je vám najpríjemnejšie

Nepríjemným teplotným šokom, neustálemu behaniu ku kotlu a ekonomicky nevýhodnému prekurovaniu môžete dať zbohom s týmto digitálnym termostatom EMOS P5623 s Wi-Fi. Nastavovať ideálnu teplotu budete môcť na dotykovom displeji alebo pomocou aplikácie vo vašom smartfóne a to v rozmedzí od 5 do 35 °C, s presnosťou na 0,5 °C. Termostat EMOS Wi-Fi SMART vám dobre poslúži aj ako teplomer, ktorý dokáže merať teplotný stav v miestnosti od 0 až do 40 °C a to s istotou na desatinné čísla. Nie je problém termostat EMOS P5623 s Wi-Fi naprogramovať v súlade s vaším životným rytmom - iná teplota cez víkend, iná vo všedné dni alebo počas prázdnin. Využitie termostatu sa neobmedzuje len na váš byt či dom, ale prístroj je chránený proti zamrznutiu aj v objektoch bez vykurovania.


Vzdialený prístup k ovládaniu termostatu EMOS P5623

Jednou z hlavných predností programovateľného termostatu EMOS P5623 s Wi-Fi je určite možnosť jeho ovládania cez aplikáciu vo vašom inteligentnom zariadení s operačnými systémami Android či iOS. Nastavenie nie je zložité a navyše v balení nájdete aj návod, ktorý vám krok za krokom poradí, ako na to. Potom už neostáva nič iné, než si len užívať teplotu, aká je vám najpríjemnejšia. Ovládanie termostatu EMOS P5623 SMART Wi-Fi na diaľku využijete naplno napr. pri návrate z dovolenky, kedy si už na ceste nastavíte požadovanú teplotu a dorazíte do perfektne vyhriateho domova.


Perfektný prehľad na podsvietenom dotykovom displeji

Termostat EMOS P5623 disponuje prehľadným dotykovým displejom s veľkými číslicami, vďaka ktorým ľahko a rýchlo zistíte aktuálny stav nastavenia termostatu, odčítate aktuálnu a nastavovanú teplotu alebo naprogramujete časový harmonogram kúrenia. Výrazné podsvietenie ešte podčiarkuje prehľadnosť displeja termostatu EMOS P5623 s Wi-Fi. Jednoduché a intuitívne ovládanie tak zvládnete aj za zhoršených svetelných podmienok.


Funkcia poistiek Lock a Master Lock

S doplnkovými funkciami Lock a Master Lock vám váš termostat EMOS P5623 s Wi-Fi nebude len tak niekto prenastavovať podľa ľubovôle. Lock funkcia zaistí prístup k regulácii teploty jedine po zadaní bezpečnostnej dvojkombinácie na displeji a výborne tak poslúži aj ako detská poistka. Vašu perfektnú kontrolu nad termostatom EMOS Wi-Fi SMART zabezpečí funkcia Master Lock, s ktorou možno nastavovať termostat len prostredníctvom aplikácie vo vašom mobilnom zariadení. Tieto ochranné funkcie termostatu EMOS P5623 tak dovoľujú použitie prístroja aj na verejných miestach, ako napr. v penzióne či prenajímanej nehnuteľnosti.


Termostat EMOS P5623 má bezdrôtový dosah až 100 m

Programovateľný termostat EMOS P5623 s Wi-Fi prenáša svoj signál pomocou rádiových vĺn na frekvencii 868 MHz a dosahom až 100 m, takže si jeho výhody nemusíte užívať len v byte či dome, ale aj väčších priestoroch ako sú kancelárie a podobne. Najlepší dosah termostatu EMOS P5623 zaistí použitie vo voľnom priestore, cez steny a iné prekážky sa môže dosah skrátiť. Premiestňovanie termostatu EMOS Wi-Fi SMART je veľmi rýchle a jednoduché - postačí len zmeniť polohu spínacej jednotky. Aby ste si boli istí správnym prepojením spínacej a ovládacej jednotky, môžete v termostate EMOS P5623 s Wi-Fi prenos signálu otestovať.


Intuitívne ovládanie a doplnkové funkcie

Okrem vstavaného Wi-Fi rozhrania inteligentného termostatu EMOS vás môže ďalej zaujať aj funkcia kalibrácie teploty v miestnosti podľa iného referenčného teplomeru. Pri využití režimu „Prázdniny“ si môžete navoliť konštantnú teplotu na dlhší časový úsek. Digitálny termostat EMOS P5623 s Wi-Fi je vybavený tiež protinámrazovým režimom, ktorý sa postará o udržiavanie stálej teploty na 5 °C. Naplánovať si môžete aj teplotný priebeh jedného dňa a to až s 6 teplotnými zmenami.


Napájací USB kábel súčasťou balenia

Napájanie ovládacej jednotky so stojanom termostatu EMOS P5623 s Wi-Fi prebieha priamo zo siete pomocou kábla s USB adaptérom. Tento USB adaptér (5 V/1,5 A) a microUSB kábel s dĺžkou 1,5 m nájdete priložený v balení termostatu EMOS P5623 Wi-Fi SMART.



Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Inteligentné, Programovateľné

Vlastnosti

Umiestnenie Na podlahové kúrenie, Na radiátor
Možnosť programovania Denné
Displej Podsvietený

Špeciálne funkcie

Špeciálne funkcie Plánovanie

Vstupné napätie

Vstupné napätie 230 V

Ukazovateľ

Ukazovateľ Digitálny

Konektivita

Podporované OS Android, iOS

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz
Kód:  EMSR001
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  2101306000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13