Obnoviť stránku

Emos T13RF

4,3 9 hodnotení

Emos T13RF

Trápi vás neustále chodenie do pivnice a regulovanie teploty manuálne? Doprajte si pohodlie s bezdrôtovým termostatom EMOS T13RF, ktorý je určený na ovládanie vykurovacích aj klimatizačných systémov. Jeho inštalácia je veľmi jednoduchá, pretože k svojej funkčnosti nepotrebuje žiadne drôty. Jednoducho pracuje cez rádiový signál.

Kľúčové vlastnosti termostatu EMOS T13RF

  • Ochrana proti zamrznutiu
  • Programovateľný elektronický izbový termostat
  • Komfortná a úsporná teplota
  • Nastavenie teploty od 5 °C až do 30 °C, po 0,5 °C
  • Funkcia prázdniny

S termostatom EMOS T13RF ušetríte

Programovateľný elektronický termostat je veľmi kompaktný, možno ho zavesiť pomocou háčika na stenu alebo pripevniť k prídavnému stojanu, ktorý je súčasťou balenia. Zvoliť si môžete jednu užívateľsky nastaviteľnú teplotu od 5 °C až do 30 °C alebo program, ktorý vie meniť teplotu štyrikrát počas dňa. Výsledkom používania je komfortná a úporná teplota, ktorá šetrí výdaje za kúrenie.

 

Parametre a špecifikácia

Využitie

Oblasť využitia Vykurovanie a chladenie

Vlastnosti

Umiestnenie Na kotol, Na radiátor
Možnosť programovania Denné

Špeciálne funkcie

Špeciálne funkcie Plánovanie
Kód:  EMTER0003
Produktové číslo:  2101305000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11