Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

EMOS Alpha 20 20000mAh čierny

4,7 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EMOS Alpha 20 20000mAh čierny

PowerBank EMOS Alpha 20 vás zbaví zbytočných šokov z vybitého mobilu, keď ste práve ďaleko od domova. Do rúk vám príde už nabitá, takže môžete rovno využiť jej maximálne štedrú kapacitu 20 000 mAh a 2 USB výstupy, z ktorých dodáte energiu 2 zariadeniam zároveň. Pre pokoj vašej duše ju navyše nepretržite chráni 6 inteligentných bezpečnostných funkcií, ktoré nenechajú ohroziť ju ani vašu elektroniku. Napriek tomu nejde o žiadnu monštruóznu externú nabíjačku. Aj keď má vreckovú veľkosť, nechcené pády prežije zásluhou ochranného štítu z kvalitného tvrdeného ABS plastu. A to najlepšie na koniec, súčasťou balenia je 2 v 1 USB kábel (microUSB aj USB-C), ktorý okrem energie vie prenášať aj dáta.

Každý z nás v súčasnosti vlastní už toľko elektroniky, že sa dá len ťažko ustrážiť, aby bolo vždy všetko nabité. Pre prípad, že váš mobilný telefón, tablet, smart hodinky, bezdrôtové slúchadlá, čítačka kníh alebo Bluetooth reproduktor vypovie službu práve vo chvíli, keď ho najviac potrebujete, sa oplatí nosiť so sebou PowerBank. Okamžite dodá vášmu zariadeniu čerstvú porciu novej energie - z batoha, kabelky aj zadného vrecka džínsov.

 Powerbanka EMOS Alpha 20

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Poradí si so staršou aj novšou elektronikou

Vďaka pribalenému káblu 2 v 1 (s microUSB aj USB-C koncovkou) nabijete svoj najnovší mobil aj kamarátov starší kúsok. Tento kábel je navyše vybavený podporou prenosu dát, takže ho využijete napríklad aj pri sťahovaní fotiek do počítača, z mobilu alebo fotoaparátu.

 Powerbanka EMOS Alpha 20

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Maximálna životnosť a bezpečnosť

Všetky PowerBank EMOS Alpha sú vybavené najmodernejšími ochrannými prvkami, ktoré zaisťujú ich bezproblémové a bezpečné fungovanie - pre vašu elektroniku aj ich samotné. Z takých strašiakov ako je nadmerné vybitie, prebitie alebo preťaženie už teda nemusíte mať strach.

 Powerbanka EMOS Alpha 20

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Nabije zároveň seba aj mobil

Inteligentné funkcie už nie sú doménou iba mobilných telefónov, nesmie chýbať ani kvalitným prenosným zdrojom energie. Vďaka funkcii passthrough dobijete súčasne PowerBank a k nej 2 pripojené zariadenia - z jednej zásuvky a bez nutnosti prehadzovania (čo oceníte hlavne v noci).

 Powerbanka EMOS Alpha 20

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Automatické spustenie aj ukončenie nabíjania

Nemusíte stláčať žiadne tlačidlo. Stačí PowerBank pripojiť do siete alebo ju prepojiť s vašou elektronikou, a sama pochopí, čo má robiť.

 Powerbanka EMOS Alpha 20

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Nabíjanie pod kontrolou

Pomocou minimalistických bielych LED kontroliek vždy ľahko zistíte, čo sa s vašou PowerBank práve deje - či naozaj dobíja alebo koľko jej ešte zostáva energie.

Hoďte starosti za hlavu

Nezáleží na tom, či radi športujete, cestujete, točíte Instastories, lovíte pokémonov alebo sa proste len tak potĺkate ulicami. Problém s vybitou batériou a žiadnou zásuvkou v blízkosti, rieši čas od času každý z nás.
PowerBank funguje ako spoľahlivý záložný zdroj - taká prenosná zásuvka, ktorú si vezmete kamkoľvek potrebujete. Je jedno, či sa vydáte za hranicu štátu, mesta alebo len prekročíte prah svojho domu. Až na vás batéria akéhokoľvek zariadenia výstražne zabliká, smršť nadávok nahradí spokojný úsmev. Už vás totiž nebude viac trápiť, že ste ďaleko od elektrickej siete alebo že v cudzej krajine nemáte tú správnu redukciu do zásuvky. Počas minúty svoje elektronické hračky opäť oživíte, a budete si ďalej užívať život.


Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 154 mm (15,4 cm)
Výška 64 mm (6,4 cm)
Hĺbka 25 mm (2,5 cm)

Kapacita

Kapacita 20 000 mAh

Výstupy

Výstupy USB-A, USB-C
Celkový počet výstupov 3

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd 2 A
Max. výstupné napätie 5 V

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie LED indikácia stavu
Farba Čierna
Kábel USB-C

Určenie

Určené pre Mobilné telefóny a tablety

Vstupy

Vstup Micro USB

Hmotnosť

Hmotnosť 386 g
Kód:  HM500a3
Produktové číslo:  B0523B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16