Obnoviť stránku

Emos PHM0M1B004

4,9 26 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Emos PHM0M1B004

Patríte medzi priaznivcov zdravého životného štýlu a radi cestujete? Alebo len trávite svoj voľný čas v garáži rôznym domácim majstrovaním? Koľkokrát sa vám stalo, že sa rýchlo zotmelo a vaše aktivity museli byť prerušené?Vďaka tejto praktickej čelovke tma už nikdy nebude vaším nepriateľom.

Kľúčové vlastnosti

  • Dlhá svietivosť
  • Dosvit 65 metrov
  • Pohodlné nastavenie remienka na čelenke
  • Napájaná AA batériou

Odolnosť a spoľahlivosť

Najväčšou prednosťou je nepochybne nízka hmotnosť, kompaktné rozmery a vysoká odolnosť výrobku. Čelovka odolá vode, špine a je aj nárazuvzdorná. Šikovný pomocník má veľmi jednoduchú obsluhu. Prvú 0,5 wattovú LED diódu rozsvietite tlačidlom na boku. Jasné svetlo, ktoré z nej vyžaruje je možné regulovať až na 50 %. Druhá červená LED dióda s priemerom 5 mm ponúka režim blikania a dosvit do 65 metrov. Môžete ju pokojne použiť aj pri jazde na bicykli. Pred použitím máte možnosť nastaviť si remienok na hlave tak ako je vám to pohodlé. Čelovku poháňa jedna AA ceruzková batéria a používať ju môžete po dobu 15 hodín. Batéria nie je súčasťou balenia.


Parametre a špecifikácia:
Napájanie:
1× AA 1,5 V (nie je súčasťou balenia)
Režimy:
100 %, 30 %, svieti červená LED, bliká červená LED, vypnuté
Hmotnosť (s batériou):
60 g
Rozmery:
57 × 26 × 35 mm

Kód:  HM028h1f
Produktové číslo:  1441141200
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06