Obnoviť stránku

EMOS Nabíjateľné svietidlo LED E-BRL303

5 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

EMOS Nabíjateľné svietidlo LED E-BRL303

Veľmi praktická baterka od overenej značky EMOS s extra dĺžkou dosvitu a výdržou. Svietidlo LED E-BRL303 je vyrobené z hliníka, čo mu pridáva na kvalite – najmä vysokej odolnosti a nízkej hmotnosti. Perfektne padne do ruky a svoje uplatnenie nájde napríklad ako pracovné svietidlo v dielňach a servisoch, ale nielen tam. Či už si ju vezmete na chalupu, na cesty, pod stan alebo napríklad na ryby, vždy dobre poslúži.

Svietidlo EMOS LED E-BRL303 v sebe skrýva trojicu výkonných dobíjacích batérií, vďaka ktorým disponuje dlhou dobou svietenia. Stačí 4,5 hodiny nabíjania a LED dióda bude žiariť až 21 hodín. Nespornou výhodou svietidla je možnosť nabíjať ju aj v aute. Nabíjačka na 230 V aj 12 V je súčasťou balenia.

Kód:  SPTVce0022
Produktové číslo:  8592920013502
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19