Obnoviť stránku

EMOS LED stropné a nástenné svietidlo s diaľkovým ovládačom 24 W, stmievateľné

4,6 16 hodnotení
62,41 €

EMOS LED stropné a nástenné svietidlo s diaľkovým ovládačom 24 W, stmievateľné

Ak hľadáte nové svietidlo na použitie v kancelárii, na chodbe v hoteli, alebo pokojne aj ako hlavné stropné svietidlo do svojej spálne, určite by ste nemali prehliadnuť inteligentné LED svietidlo EMOS 24 W radu EXCLUSIVE. Toto svietidlo vás očarí nielen svojím decentným vzhľadom s možnosťou použitia rámika hneď v 2 farbách, ale predovšetkým radom svojich unikátnych funkcií. Ak sa nemôžete rozhodnúť, či si zaobstarať svietidlo s teplou, alebo studenou farbou svetla, potom vám svietidlo EMOS EXCLUSIVE dovolí nastavovať si akúkoľvek farbu svetla podľa vašej aktuálnej nálady, či využitia svietidla. Poteší vás určite aj svojou schopnosťou stmievania v desiatich úrovniach, alebo špeciálnym nočným režimom na ambientné osvetlenie. Všetko môžete ovládať z pohodlia kresla diaľkovým ovládačom. Kvalitná, pevná a zároveň ľahká konštrukcia svietidla EMOS EXCLUSIVE 24 W zaručí ľahkú inštaláciu ako na strop, tak aj na stenu.  Mliečno zafarbený difuzér prepúšťa svetlo rovnomerne do celej miestnosti v širokom uhle 115°. Pod ním sa skrývajú LED diódy, ktoré vynikajú svojou výnimočne dlhou životnosťou až 25 000 hodín. Potvrdením kvality svietidla je predĺžená záruka na 3 roky.


Kľúčové vlastnosti stropného a nástenného LED svietidla EMOS EXCLUSIVE 24 W s diaľkovým ovládačom

  • Inteligentné LED svietidlo, ktoré môžete použiť ako stropné aj nástenné
  • Decentný kruhový dizajn sa hodí do každého interiéru, navyše si môžete vybrať z dvoch farieb rámikov priložených v balení (biely, či strieborný)
  • Svietidlo EMOS radu EXCLUSIVE má priemer 36 cm, výšku 5,8 cm a príkon 24 W
  • Ľahkú a pritom pevnú konštrukciu svietidla zabezpečuje trvanlivý oceľový plech v kombinácii s mliečnym difuzérom z kvalitného plastu, ktorý rovnomerne prepúšťa svetlo do celej miestnosti v širokom uhle 115°
  • Integrované LED diódy disponujú výnimočnou životnosťou až 25 000 hodín
  • Farbu svetla si môžete nastaviť v širokej škále 2700 K - 6500 K, teda od teplého svetla žiarovky až po chladnú bielu
  • Svietidlo EMOS EXCLUSIVE 24 W vás poteší aj možnosťou stmievania, teda reguláciou jasu v desiatich úrovniach
  • Špeciálny nočný režim ambientného osvetlenia s minimálnou spotrebou využijete na zaspávanie, či navodenie príjemnej atmosféry
  • Nadštandardne predĺžená trojročná záruka stropného a nástenného LED svietidla EMOS EXCLUSIVE 24 W

Neobyčajné inteligentné LED svietidlo EMOS EXCLUSIVE 24 W

Pri kúpe nového osvetlenia do vášho interiéru určite nie je ľahké vybrať si zo širokej ponuky svietidiel na trhu. Avšak, ak sa neuspokojíte iba s niečím obyčajným, potom zbystrite pozornosť, toto LED svietidlo EMOS EXCLUSIVE 24 W s priemerom 36 cm vás uchváti množstvom svojich unikátnych funkcií. Okrem možnosti diaľkového ovládania môžete svietidlá radu EMOS EXCLUSIVE umiestniť ako na strop, tak aj na stenu. Či už ste fanúšikom studeného svetla, alebo teplých tónov, svietidlo EMOS 24 W vám poskytne oboje a nastavenie teploty svetla môžete meniť kedykoľvek. Interiér krásne doplní vďaka svojmu nerušivému kruhovému tvaru a mliečnemu difuzéru, cez ktorý svetlo vyžaruje rovnomerne v širokom uhle 115°.  Ak si chcete vychutnať romantiku a navodiť atmosféru, poteší vás možnosť stmievania, či dokonca ambientného osvetlenia LED svietidla EMOS EXCLUSIVE 24 W.

Dlhá životnosť LED diód a výber z dvoch farieb rámika svietidla EMOS 24 W

Vnútri svietidla EMOS EXCLUSIVE 24 W sa skrývajú veľmi moderné, úsporné a zároveň trvanlivé LED diódy s vysokou svetelnou účinnosťou, ktoré vám v interiéri posvietia až po dobu 25 000 hodín. Ich kvalitu potvrdí aj nadštandardná trojročná záruka na stropné a nástenné svietidlo EMOS 24 W. Ideálne je umiestnenie svietidla do akýchkoľvek moderných priestorov ako sú kancelárie, či hotely, alebo pokojne aj u vás doma, ak si potrpíte na to najlepšie. V balení nájdete dva rámiky v bielej alebo striebornej farbe, takže si vzhľad svietidla EMOS EXCLUSIVE 24 W zostavíte tak, aby vám čo najlepšie sedel k štýlu vášho interiéru. Vďaka telu svietidla z pevného oceľového plechu v kombinácii s difuzérom z kvalitného plastu je LED svietidlo EMOS EXCLUSIVE 24 W veľmi ľahké a ľahko ho pripevníte. Toto svietidlo radu EMOS EXCLUSIVE disponuje priemerom 36 cm, výškou 5,8 cm a príkonom 24 W.


Farebné podanie LED svietidla EMOS EXCLUSIVE 24 W

Obrovskou výhodou stropného a nástenného svietidla EMOS 24 W s priemerom 36 cm je určite možnosť voľby z rôznych druhov farby svetla, takže sa jeho kúpou neviažete na použitie jediného tónu a žiadneho iného. Nastavovanie teploty farby svetla vykonáte prostredníctvom diaľkového ovládača a vyberať si môžete zo širokej škály svetelnej stupnice, presne podľa účelu, či umiestnenia LED svietidla EMOS EXCLUSIVE 24 W.

  • Tc < 3 300 K = teplá farba svetla (má najbližšie ku klasickej žiarovke a pôsobí najpríjemnejšie)
  • 3 400 K < Tc < 5 200 K = neutrálna biela farba svetla (ideálna na napodobenie prirodzeného denného svetla)
  • Tc > 5 300 K = studená biela farba svetla (vhodná do pracovných priestorov a chodieb, alebo aj na osvetlenie produktov)

Stropné svetlo EMOS LED reaguje i na vypínač na stene

Ak nepotrebujete neustále používať diaľkové ovládanie, môžete využiť aj existujúci vypínač na stene, s pomocou ktorého svetlo vypnete a zapnete tak, ako ste normálne zvyknutí. S pomocou vypínača budete môcť krokovo meniť farebnú teplotu. Po rozsvietení stropného svetla EMOS LED bude svietiť teplá biela (2 700 K), po rýchlom zhasnutí a rozsvietení sa farba zmení na neutrálnu bielu (4 000 K). Pri zopakovanie totožného postupu farba stropného svetla EMOS prejde na studenú bielu (6 500 K).

Popis ovládača stropného svetla EMOS LED

  1. On/Off – Zapnúť/Vypnúť svetlo
  2. Night Light – 1. stlačením tlačidla sa zapne nočné osvetlenie, 2. stlačením tlačidla sa prepne teplota chromatickosti
  3. Dim+ – zmena jasu v desiatich krokoch; dlhým stlačením tlačidla „Dim+“ sa nastaví jas 100 %
  4. CCT+ – zmena nastavenia náhradnej farebnej teploty v ôsmich krokoch; dlhým stlačením tlačidla „CCT+“ sa nastaví hodnota 6 500 K (studená biela)
  5. CCT- – zmena nastavenia náhradnej farebnej teploty v ôsmich krokoch; dlhým stlačením tlačidla „CCT-“ sa nastaví hodnota 2 700 K (teplá biela)
  6. Dim- – zmena jasu v desiatich krokoch; dlhým stlačením tlačidla „Dim-“ sa nastaví jas 5 %
  7. CCT switch – zmena farebnej teploty v troch krokoch
  8. 30 min Timer – stropné svetlo automaticky zhasne po 30 minútach
  9. 60 min Timer - stropné svetlo automaticky zhasne po 60 minútach
  10. Timer Cancel – stlačením zrušíte funkciu časovača (30 a 60 minút)

Rovnomerne osvetlí celú miestnosť

Tvar mliečneho difuzéra a pod ním ukryté LED diódy zabezpečia, že stropné a nástenné svietidlo EMOS EXCLUSIVE 24 W s priemerom 36 cm rovnomerne osvetlí všetky objekty v miestnosti v širokom uhle 115°. Stropné svietidlo EMOS 24 W tak môžete využiť ako hlavné stropné svetlo.

Výnimočná životnosť LED diód

Svietidlo EMOS 24 W radu EXCLUSIVE vás poteší svojou nadštandardnou životnosťou LED diód, pretože vám vydržia až dlhých 25 000 hodínčo zodpovedá neuveriteľným 15 rokom pri každodennom používaní v priemere 4,5 hodiny. Ušetrite svoje výdavky na roky dopredu s týmto unikátnym stropným a nástenným svietidlom EMOS EXCLUSIVE 24 W s diaľkovým ovládaním.

Regulácia jasu 24 W svietidla EMOS EXCLUSIVE s priemerom 36 cm

Diaľkový ovládač vám okrem ovládania farby svetla poslúži aj na nastavovanie stmievania. Integrovaný stmievač svietidla EMOS EXCLUSIVE 24 W vám umožní nastavovať intenzitu jasu v desiatich krokoch od 5 % do 100 %. Ak sa vydáte na nočné potulky do chladničky, nezobudíte ostatných členov domácnosti vďaka zníženému jasu svietidla EMOS 24 W. A ak práve nemáte diaľkový ovládač poruke, ovládanie farby svetla je dostupné aj prostredníctvom klasického vypínača pri opätovnom vypnutí a zapnutí svietidla EMOS EXCLUSIVE 24 W.

Ambientné osvetlenie pre príjemnú atmosféru

Jedinečné svietidlo EMOS EXCLUSIVE 24 W vás okrem postupného stmievania poteší aj špeciálnym nočným režimom, pri ktorom za veľmi nízkej spotreby energie využíva minimálny svetelný tok. Jemné nočné osvetlenie vám poslúži pri zaspávaní, naladení romantickej atmosféry, alebo lepšej orientácii v priestore, kde by inak nastala úplná tma.


Predĺžená záruka 3 roky

Ak vás svojou širokou ponukou funkcií toto stropné a nástenné LED svietidlo EMOS EXCLUSIVE 24 W s priemerom 36 cm očarilo, ešte stále nie je všetkým jeho prednostiam koniec. Výnimočnú kvalitu a dlhú životnosť svietidla potvrdí aj predĺžená trojročná záruka,  takže si skutočne môžete byť istí, že svietidlo EMOS 24 W radu EXCLUSIVE je skutočne tou najlepšou voľbou.



Parametre a špecifikácia

Typ a určenie

Typ svetla Stropné
Určenie Vnútorné

Ďalšie vlastnosti

Ďalšie vlastnosti Stmievateľnosť

Zdroj svetla

Zdroj svetla Integrovaný LED

Napájanie

Napájanie Do siete

Stupeň krytia

Energetický štítok

Životnosť 25 000 h
Kód:  EMS20033
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  1539084002
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08