Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

EMOS IP kamerová jednotka H1139 WiFi

3,6 10 hodnotení
70,46 €

EMOS IP kamerová jednotka H1139 WiFi

Bezdrôtový videotelefón H1139

Vykrikovaniu na celú ulicu, hádzaniu kľúčov z okna aj zbiehaniu desiatok schodov ku vchodovým dverám konečne odzvonilo. Vo voľnom čase doprajte svojim nohám aj nervom zaslúžený pokoj - vítajte návštevy z pohodlia gauča. Stačí si zaobstarať kamerovú jednotku EMOS H1139, ktorá sa pomocou Wi-Fi spojí s vaším smartfónom a premení ho na prenosný bezdrôtový videotelefón.

Spárujte ho s mobilom alebo tabletom

Videovrátnik novej generácie H1139 uľahčí život vašim návštevám, ale hlavne vám samotným. Jeho vonkajšiu kamerovú jednotku spárujete s akýmkoľvek smartfónom (so systémom Android aj iOS). Vďaka tomu návštevníkov na diaľku oslovíte a pustíte ich dovnútra z akejkoľvek časti domu. Ku kamerovej jednotke pripojíte až 5 mobilov alebo tabletov. Komunikovať s návštevou môže však vždy len jeden člen rodiny - ktorý prijme hovor ako prvý.

Odomknite bránku na diaľku

Na návštevu vás mobil upozorní volaním (veľa podobným Skype hovoru). Akonáhle ho prijmete, zobrazí sa na displeji tvár prichádzajúceho. Vítanému človeku stlačením jedného tlačidla na diaľku odomknete bránku a necháte ho dôjsť až k vašim dverám. Týmto videotelefónom je možné ovládať aj priamo vchodové dvere.

Vyhliadnite si nepozvaných hostí

Pochybným osobám naopak neotvoríte, a navyše si ich tvár vyfotíte alebo natočíte na video, ktoré si následne prezieravo uložíte do pamäte vášho telefónu. V tomto prípade je prepojenie s inteligentným zariadením obzvlášť užitočné, pretože aj keď budete ďaleko od domova, nikto to nespozná. Tak z dovolenky alebo služobnej cesty ochránite svoju rodinu aj majetok.

Zabezpečte si domov na 24 hodín denne

Ak nebývate práve v pokojnej a bezpečnej lokalite, aktivujte si detekciu pohybu. Vďaka nej bude kamerová jednotka strážiť vytýčený priestor počas celého dňa a akonáhle zaznamená podozrivo zvýšenú aktivitu v okolí vstupu do vášho domu, okamžite vás o tom informuje. Tvár prichádzajúceho navyše bezproblémovo odtajní aj za tmy, vďaka tzv. nočnému videniu.

Žiadne kopanie ani vŕtanie do steny

Táto vodoodolná kamerová jednotka (s krytím IP44) komunikuje s mobilom aj zvončekom bezdrôtovo, na vlnách vašej domácej Wi-Fi. Na stĺpik pri bránke ju nainštalujete v priebehu pár minút pomocou trochy silikónu a niekoľkých malých skrutiek. Potom už si len zadarmo stiahnete do svojho mobilu alebo tabletu príslušnú aplikáciu (kde a ako ju používať vysvetľujeme krok po kroku v podrobnom českom návode) a môžete sa tešiť na prvú návštevu.

Pre istotu aj klasický zvonček

Elegantný melodický zvonček na 3 tužkové batérie vás upozorní na návštevu, aj keby vášmu mobilu alebo tabletu došla energia. Okrem ON/OFF má na boku aj tlačidlo prepínajúce melódie. Tak si ľahko vyberiete takú, ktorá vám je príjemná.


Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz, Ethernet

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Napájanie Do siete, Jack

Vlastnosti

Použitie Vonkajšia
Detekcia Pohybu
Zvuk Vstavaný mikrofón, Vstavaný reproduktor

Video

Maximálne rozlíšenie 1280 × 720 px
Zorný uhol 70 °

Vstupy a výstupy

Rozhraní RJ-45 LAN, WiFi

Rozmery

Šírka 80 mm
Výška 156 mm
Hĺbka 63 mm

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie, Ovládanie okien, dverí, brán
Kód:  HM028c10a1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3010001139
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04