Obnoviť stránku

EMOS GoSmart Detektor dymu TS380C-HW s Wi-Fi

29,93 €

EMOS GoSmart Detektor dymu TS380C-HW s Wi-Fi

Detektor dymu EMOS GoSmart Detektor dymu TS380C-HW s Wi-Fi

Bezpečnosť na dosah s detektorom dymu EMOS GoSmart TS380C-HW s WiFi

Chcete mať kontrolu nad bezpečnosťou svojej domácnosti aj počas vašej neprítomnosti? S inteligentným detektorom dymu EMOS GoSmart TS380C-HW s WiFi získate prehľad o dianí vo vašej domácnosti odkiaľkoľvek na svete. Nemusíte sa už obávať, či je všetko v poriadku, keď ste mimo domova. Je ideálnym spoločníkom pre každú modernú a bezpečnú domácnosť, okamžite vás informuje o detekcii dymu prostredníctvom upozornenia na vaše mobilné zariadenie, či tablet. V prípade zaznamenania začínajúceho požiaru môže detektor automaticky aktivovať ďalšie bezpečnostné prvky vo vašej domácnosti. Napríklad môže vytiahnuť žalúzie, otvoriť garážové brány alebo okná a nasvietiť únikovú cestu, aby ste mali čo najviac času a možností bezpečne uniknúť. Preferujete manuálne ovládanie? Jednoducho stlačte tlačidlo na vašom telefóne, alebo tablete a aktivujte bezpečnostnú scénu podľa vášho výberu. Zverte bezpečnosť svojej domácnosti do rúk nášho inteligentného detektora dymu EMOS GoSmart TS380C-HW s WiFi s minimalistickým dizajnom a praktickým batériovým napájaním. Vychutnajte si pokojnejší život a spoľahlivú ochranu vášho domova.

Hlasité a spoľahlivé varovanie pred nebezpečenstvom

Inteligentný detektor dymu EMOS GoSmart TS380C-HW s WiFi je vybavený nielen optickou, ale aj zvukovou signalizáciou, zaručí vám tak maximálnu pozornosť v prípade ohrozenia. Hlasný alarm signalizácie s intenzitou 85 dB vás okamžite upozorní na hroziace nebezpečenstvo. Tento zvukový signál je dostatočne silný, aby rýchlo upozornil všetkých obyvateľov domácnosti a umožnil im rýchlu evakuáciu. Dlhá životnosť detektora dymu 10 rokov vám zaručí, že budete spoľahlivo chránení po dlhú dobu bez nutnosti jeho častej výmeny.

Detektor dymu EMOS GoSmart Detektor dymu TS380C-HW s Wi-Fi

EMOS GoSmart je vždy pripravený na akciu

Zabezpečte rýchlu reakciu detektora a poskytnite mu absolútny dohľad nad vašou domácnosťou. Jednou z veľkých výhod je špeciálny systém, ktorý zabraňuje tomu, aby bolo zariadenie inštalované bez batérie. Zabezpečí sa tak, že detektor dymu EMOS GoSmart TS380C-HW s WiFi bude vždy pripravený poskytnúť vám maximálnu ochranu. Okrem toho inteligentný systém upozorní na blížiaci sa koniec životnosti zariadenia pomocou optickej aj akustickej signalizácie, čo vám umožní včas vykonať výmenu a udržať jeho úplnú funkčnosť a spoľahlivosť. Vďaka dlhej životnosti až 10 rokov nemusíte stále premýšľať nad jeho výmenou. S inteligentným detektorom dymu môžete mať istotu dlhodobej ochrany a zároveň ušetríte peniaze a čas.

Detektor dymu EMOS GoSmart Detektor dymu TS380C-HW s Wi-Fi

Dizajn, ktorý bude ladiť s vaším interiérom

S inteligentným detektorom dymu získate nielen vynikajúcu funkčnosť, ale aj skvelý dizajn, ktorý je vhodný do každého interiéru. Nepozerajte sa na štýl vášho bývania. Minimalistický dizajn predstavuje elegantný a nenápadný prvok, ktorý neovplyvní estetiku vášho priestoru. Okrem toho je vybavený praktickým batériovým napájaním, takže ho môžete inštalovať prakticky kamkoľvek bez ohľadu na dostupné napájanie. Detektor dymu EMOS GoSmart TS380C-HW s WiFi je napájaný dvoma batériami typu AA so životnosťou až 2 roky a sám vás upozorní na potrebu výmeny batérií, nemusíte sa tak starať o ich stav.

Detektor dymu EMOS GoSmart Detektor dymu TS380C-HW s Wi-Fi

EMOS GoSmart sa ľahko inštaluje a podporuje WiFi protokol

Jednoduchá inštalácia a pripojenie detektora dymu EMOS GoSmart TS380C-HW s WiFi. Jednoducho spárujte zariadenie s aplikáciou a bezstarostne sa pustite do inštalácie. Detektor je možné inštalovať na strop, či stenu, čo vám umožňuje flexibilitu pri jeho umiestnení. Na zabezpečenie bezproblémového pripojenia využíva detektor pripojenie cez domácu WiFi sieť, ktorá je obvykle dostupná vo väčšine domácností. Vďaka tomu vám umožní jednoduché ovládanie a monitorovanie detektora prostredníctvom aplikácie na vašom mobilnom zariadení, zabezpečujúce maximálne pohodlie a kontrolu nad bezpečnosťou vášho domova.

Detektor dymu EMOS GoSmart Detektor dymu TS380C-HW s Wi-Fi

Integrácia do systému EMOS GoSmart a TUYA

Vytvorte si vlastnú inteligentnú domácnosť s inteligentnými zariadeniami EMOS GoSmart a ďalšími kompatibilnými s platformou TUYA . Prepojte jednotlivé zariadenia, nastavte automatizáciu ich činností a ovládajte ich vzdialene pomocou úplne lokalizovanej a intuitívnej mobilnej aplikácie. Nechajte svoju domácnosť starať sa samu o seba a majte tak viac času na svojich blízkych a na svoje záujmy.

Detektor dymu EMOS GoSmart Detektor dymu TS380C-HW s Wi-Fi
Detektor dymu EMOS GoSmart Detektor dymu TS380C-HW s Wi-Fi

Kľúčové vlastnosti detektora dymu EMOS GoSmart TS380C-HW s WiFi

  • Ideálny spoločník pre každú modernú a bezpečnú domácnosť
  • Pripojenie cez domácu WiFi sieť
  • Notifikácia do mobilnej aplikácie
  • Jednoduchá inštalácia na stenu alebo voľne stojaci
  • Typ signalizácie: optická aj zvuková
  • Hlasitosť signalizácie: >85 dB vo vzdialenosti 3 m
  • Kompatibilný s EMOS GoSmart, TUYA, LIDL, Smartlife
  • Prevádzková teplota: 0 °C až 40 °C
  • Životnosť: 10 rokov
  • Napájanie: 2× 1,5 V AA (súčasťou balenia)
  • Rozmery: 38 × 120 × 120 mm
  • Séria: GoSmart

Parametre a špecifikácia

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Fungovanie Samostatne
Oblasť využitia Zabezpečenie

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Kompatibilné aplikácie Tuya, Lidl Home, Smartlife, Aplikácia výrobcu
Napájanie Na batérie
Jazyk aplikácie V angličtine, V češtine, V nemčine, V slovenčine, V maďarčine

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz

Vlastnosti

Funkcie Notifikácie do mobilu, Indikácia batérie

Fungovanie

Fungovanie Samostatne

Typ detekcie

Typ detekcie Dymu

Batéria

Typ batérie AA
Počet batérií 2 ks

Umiestnenie

Určenie Vnútorné

Použitie

Použitie samostatne
Kód:  EMOS24053
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  2104103000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08