Obnoviť stránku

Emos EM180

4,3 35 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Emos EM180

Nečakajte, až s vami vybabrú - prejdite na DVB-T2 už teraz

Prechod na nový typ digitálneho pozemného vysielania sa už čoskoro dotkne väčšiny z nás - najneskôr v júni 2020. Aj keď samôže zdať, že máme ešte dosť času, utečie to ako voda. A kto nebude pripravený, bude prekvapený.
Standard DVB-T naďalej funguje, ale už teraz značne obmedzene. Na filmy v HD kvalite sa na televízii od septembra 2018 pozriete len so set-top boxom, ktorý vie prijímať DVB-T2. Preto na nič nečakajte a zmodernizujte svoj domov ešte dnes. Nech sa nasledujúce roky zbytočne neokrádate o dokonalý obraz.


Ten pravý prijímač DVB-T aj DVB-T2

Set-top box EMOS EM170 H265 vie prijímať súčasné digitálne vysielanie DVB-T aj nadchádzajúci typ DVB-T2. Okrem toho bezproblémovo dekóduje obrazový formát H.264 aj H.265 (HEVC), ktorý je na správny prenos televízneho vysielania nutný. Vďaka tomu si užijete svoje obľúbené seriály a filmy vo Full HD kvalite.


Nie je to len tak obyčajný set-top box, ale špičkové multimediálne centrum, ktoré vám poskytne tisíce hodín zábavy. Okrem 1 000 televíznych kanálov naladíte aj veľa rádiových staníc, prehráte si filmy a hudbu z USB disku alebo si užijete prezentáciu fotografií s hudobným sprievodom.

Jednoduchá inštalácia

Set-top box EMOS EM180 bez problémov prepojíte s akoukoľvek televíziou, anténou aj ďalšou elektronikou vďaka množstvu vstupov a výstupov na jeho zadnej strane. Po zapojení hravo zvládnete aj jeho sprevádzkovanie - pomôže vám s ním intuitívne slovenské menu (s bezchybným prekladom), inštalačný sprievodca a automatické ladenie programov.

Prehrávajte aj nahrávajte na USB

Na prednej strane tohto modelu nájdete vstup, do ktorého pripojíte USB alebo externý disk (s veľkosťou až 1 TB). Kedykoľvek si tak premietnete svoje milované filmy alebo seriály - na širokouhlej obrazovke a bez reklám. Na USB tiež nahráte filmy z TV bežiaceho na 2 kanáloch súčasne (v rámci jedného multiplexu), zatiaľ čo 3. stanicu pri tom budete sledovať. Začiatok a koniec nahrávania si buď sami postrážite, alebo využijete funkciu „časovač“. S jeho pomocou sa nahrávanie zapne a vypne automaticky, pokojne aj v pravidelnom časovom intervale.

Šikovný ovládač

Priložené diaľkové ovládanie s dlhým dosahom predstavuje bránu takmer neobmedzených možností. Prostredníctvom neho ľahko zeditujete programy, nastavíte si svoje obľúbené a otvoríte 7-dňového programového sprievodcu (EPG). Set-top box pohotovo reaguje na povely ovládača, preto vám umožňuje veľmi rýchle prepínanie medzi kanálmi.

Poteší všetkých svedomitých rodičov

Zoznam naladených kanálov jednoducho preriedite alebo k deťom nevhodným staniciam nastavíte heslo. Tak sami ovplyvníte, čo vaše dieťa v televízii sleduje. A ak chcete mať pod kontrolou aj čas, ktorý pred obrazovkou trávia, zamerajte sa na funkciu rodičovský zámok. Tak si jednoducho zaheslujete celý set-top box.

Set-top box s certifikátom

Len pri digitálnych TV prijímačoch s certifikátom „DVB-T2 overené“ máte istotu, že tento typ vysielania naozaj vie dekódovať. České Rádiokomunikácie a.s. ho udeľujú len set-top boxom, ktoré uspeli v nezávislých testoch. EMOS EM180 je jedným z nich.

Doplňujúce informácie:

Podporované formáty:
Video: .avi, .mpg, .dat, .vob, .div, .mov, .mkv, .mjpeg, .ts, .trp, mpeg2, mpeg4, mpeg1, h264
Zvuk: mp3, aac, m4a, mpa, wav, wma
Foto: jpeg, bmp, png, gif, tiff


Parametre a špecifikácia

Tuner

Tuner DVB-T2 (H.265/HEVC), DVB-T

Funkcie

Maximálne rozlíšenie Full HD
Záznam na Externý disk, flash disk
Funkcie Timeshift, EPG

Multimédiá

Multimédia Video, Foto, Hudba

Vstupy/Výstupy

Vstupy/Výstupy HDMI, SCART, USB

Operačný systém

Operačný systém Vlastný
Kód:  EMDVt1b
Produktové číslo:  2520236200
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09