Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

EMOS EM-VO6 LTE DVB-T2

4,3 36 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EMOS EM-VO6 LTE DVB-T2

Špeciálne vyvinutá anténa EMOS DTVO-6 LTE slúži na príjem digitálneho televízneho vysielania DVB-T a DVB-T2 a digitálneho DAB rádia, pričom vás iste poteší svojimi kompaktnými rozmermi a nevšedným dizajnom. Na rozdiel od klasických antén jej vzhľad neruší celkový dojem ani pri montáži na balkón alebo vonkajšiu stenu. Kompletné príslušenstvo je súčasťou balenia.Vonkajší obal chráni anténu EMOS DTVO-6 LTE pred UV žiarením i ďalšími vonkajšími vplyvmi. Všesmerovo nastaviteľná konštrukcia je vynikajúca ako do mestskej zástavby, tak aj na mobilné zariadenia, ako sú lode alebo karavany.

Kľúčové vlastnosti vonkajšej televíznej antény EMOS DTVO-6 LTE DVB-T2

  • Vonkajšie využitie televíznej antény na stene či na tyči, rovnako ako možnosť položiť ju na stôl alebo poličku
  • Príjem signálu DVB-T, DVB-T2, DAB a DAB+
  • Nastavovanie polohy pomocou vertikálnej a horizontálnej polarizácie
  • Prijímací uhol je 180°
  • Anténa je vybavená integrovaným LTE filtrom, ktorý eliminuje rušivý signál mobilných operátorov
  • So vstavaným nízkošumovým zosilňovačom signálu vás už nič nebude rušiť pri sledovaní
  • Televízna anténa EMOS DTVO-6 dokáže prijímať signál aj z viacerých vysielačov
  • Rovnako spoľahlivo zachytí aj Full HD vysielanie
  • Rozsah frekvencií: 174 – 230 MHz, 470 – 790 MHz
  • Rozmery vonkajšej antény EMOS DTVO-6 sú 40 × 130 × 320 mm
  • Nevšedný dizajn v sivej farbe a v tvare žraločej plutvy
  • Okrem klasickej 230 V zásuvky je tu možnosť napájať televíznu anténu EMOS DTVO-6  cez USB zdroj, ktorý je spoločne s USB káblom súčasťou balenia

Kombinácia dokonale čistého signálu a nevšedného vzhľadu

Vonkajšia anténa EMOS DTVO-6 vám spoľahlivo zaručí príjem perfektne čistého signálu vysielania DVB-T aj DVB-T2 vo vysokej kvalite Full HD. Jej prijímací uhol je 180° a samotná anténa je veľmi kompaktná, lebo jej najdlhšia hrana dosahuje rozmer iba 32 cm. Vďaka svojmu nezabudnuteľnému dizajnu navyše pekne doplní vzhľad vášho domu či bytu.

Pri sledovaní vás už nebude nič rušiť

U vonkajšej antény EMOS DTVO-6 očakávajte tú najvyššiu kvalitu nielen vďaka jej malým rozmerom, ale tiež vstavanému nízkošumovému zosilňovaču so samostatným zdrojom, ktorý je chránený celokovovou schránkou izolujúcou všetky rušivé signály. Rušenie od signálu mobilných operátorov vás teda v žiadnom prípade nečaká.

S anténou EMOS DTVO-6 chytíte televízne vysielanie aj rádio

Príjem digitálneho televízneho vysielania alebo dokonca rádia je s vonkajšou anténou EMOS DTVO-6 úplná hračka. Keďže tento rok sa prechádza na novšie televízne vysielanie DVB-T2, so starším modelom televízora by ste sa bez antény s touto výbavou na svoje obľúbené kanály už ďalej pozerať nemohli. A ak vlastníte novší typ televízora, určite vás poteší, že je anténa EMOS DTVO-6schopná prijímať Full HD vysielanie.

Anténu EMOS DTVO-6 môžete upevniť na stenu alebo pokojne na tyč

Anténa EMOS DTVO-6 je perfektne pripravená na vonkajšie použitie, pretože je odolná voči UV žiareniu a ďalším rozmarom počasia. S jej kompaktnými rozmermi a unikátnym vzhľadom sa bude na vašom dome pekne vynímať. Vďaka mechanizmu, ktorý umožňuje pripevnenie antény EMOS DTVO-6 ako vo vertikálnej, tak aj horizontálnej pozícii ju budete môcť umiestniť naozaj kdekoľvek vás napadne. V balení nájdete všetkopríslušenstvo potrebné na montáž antény.


Ničím nerušené sledovanie s anténou EMOS DTVO-6

Či už potrebujete anténu domov či do karavanu alebo obytného voza, vo všetkom vám EMOS DTVO-6 vyhovie. Dokonca ju budete môcť aj len tak položiť na poličku alebo stôl. S filtrom LTE sa nemusíte obávať nepríjemného rušenia signálu. Anténa EMOS DTVO-6 vám umožní užiť si ničím nerušené sledovanie vašich obľúbených programov.

Anténu EMOS DTVO-6 možno napájať aj pomocou USB

Či v karavane alebo pri dovolenke na lodi, anténa EMOS DTVO-6 vám perfektne poslúži kdekoľvek. Aj keď nebudete mať prístup ku klasickej sieťovej prípojke na 230 V anténu budete môcť používať, pretože ju môžete napájať pomocou USB adaptéra. Tento napájací USB zdroj je spoločne s USB káblom súčasťou balenia vonkajšej antény EMOS DTVO-6. Ten potom stačí pripojiť k USB portu priamo vo vašom televízore či set-topboxe.

Parametre a špecifikácia

Použitie a vlastnosti

Použitie Vonkajšia
Vlastnosti Príjem z viacerých vysielačov, Pre karavany, obytné vozy

Výbava

Výbava LTE filter, zosilňovač
Vstupy a výstupy F konektor
Napájanie USB

Príjem signálu

Príjem signálu DVB-T, DVB-T2, DAB

Pokročilé parametre

Zisk 20 dBi
Prijímací uhol 180 °
Polarizácia Horizontálna, Vertikálna

Rozmery

Výška 32 cm
Šírka 4 cm
Hĺbka 13 cm

Farba

Farba Sivá
Kód:  EMO001c
Produktové číslo:  2702011000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09