Obnoviť stránku

EMOS EM-HF20

4,3 36 hodnotení
26,77 €

EMOS EM-HF20


Televízna anténa Emos EM-HF20 je ideálnym nástrojom pre príjem vysoko kvalitného televízneho signálu. K dispozícii je LTE filter a 5G filter, takže nebudete pri sledovaní obľúbených programov ničím rušení. Televíznu anténu Emos EM-HF20 možno využiť pre príjem z viacerých vysielačov. Vďaka praktickému stojančeku možno anténu položiť na skriňu či poličku, ale môžete ju jednoducho umiestniť aj na stenu. Televíznu anténu Emos EM-HF20 je možné používať horizontálne aj vertikálne a prijímací uhol je 360°. Okrem dokonalej funkčnosti oceníte tiež elegantný dizajn v čierno-sivej farbe. Televízna anténa Emos EM-HF20 je napájaná prostredníctvom USB adaptéra, ktorý nájdete v balení.


Kľúčové vlastnosti televíznej antény Emos EM-HF20

  • Praktický stojan pre bezpečné položenie
  • Anténu možno umiestniť horizontálne aj vertikálne
  • Televízna anténa Emos EM-HF20 ponúka príjem signálu DVB-T aj DVB-T2
  • LTE filter a 5G filter pre kvalitný obraz bez prerušovania
  • Elegantné spracovanie antény Emos EM-HF20
  • USB adaptér zaistí pohodlné napájanie
  • Prijímací uhol 360° pre kvalitný príjem signálu
  • Čierno-sivá farba televíznej antény Emos EM-HF20

Vďaka praktickému stojančeku anténu Emos EM-HF20 ľahko umiestnite kdekoľvek

Pre pohodlné postavenie na poličku či skriňa je televízna anténa Emos EM-HF20 vybavená praktickým stojanom. Vďaka podpore horizontálnej aj vertikálnej orientácie môžete televíznu anténu Emos EM-HF20 umiestniť takmer kamkoľvek a prijímací uhol 360° zaistí precízne zachytenie signálu.

Kvalitné filtre zaistia čistý obraz

Televízna anténa Emos EM-HF20 disponuje LTE filtrom a 5G filtrom, vďaka čomu zabezpečí kvalitný obraz bez vyrušovania. K dispozícii je tiež externý zosilňovač s nízkym šumom a samostatným zdrojom. Televíznu anténu Emos EM-HF20 možno využiť pre príjem z viacerých vysielačov. Anténa sa skvele hodí tiež na umiestnenie do karavanov či obytných vozidiel a odporúčaná vzdialenosť inštalácie od prijímača je 0 – 25 km.

Anténa Emos EM-HF20 sa pýši elegantným spracovaním

Okrem skvelej funkčnosti vás televízna anténa Emos EM-HF20 poteší tiež moderným dizajnom v sivo-čiernej farbe. Anténa podporuje signál DVB-T aj DVB-T2 a umožní vám sledovať obľúbené programy vo Full HD kvalite. Rozmery antény Emos EM-HF20 sú 215 × 210 × 15 mm a skvele sa hodí do každého interiéru.

USB adaptér slúži pre jednoduché napájanie antény Emos EM-HF20

Televízna anténa Emos EM-HF20 je napájaná prostredníctvom USB adaptéra. Adaptér je súčasťou balenia a s jeho pomocou môžete anténu bez problémov využiť aj v miestach bez prítomnosti sieťového napätia 230 V. Televíznu anténu Emos EM-HF20 je možné napájať tiež priamo zo set-top boxu.


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Použitie a vlastnosti

Použitie Izbová
Vlastnosti Pre karavany, obytné vozy

Výbava

Výbava LTE filter, zosilňovač
Vstupy a výstupy USB, IEC konektor
Napájanie S adaptérom

Príjem signálu

Príjem signálu DVB-T, DVB-T2

Pokročilé parametre

Zisk 20 dBi
Prijímací uhol 360 °
Polarizácia Horizontálna, Vertikálna

Rozmery

Výška 21,5 cm
Šírka 21 cm
Hĺbka 1,5 cm

Farba

Farba Sivá
Kód:  EMO005l2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  2702028000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01