Obnoviť stránku

EMOS EM-9086 LTE

4,1 10 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
46,90 €

EMOS EM-9086 LTE


   
MOS EM-9086 LTE

Vonkajšia anténa EMOS EM-9086 LTE predstavuje nový koncept vonkajšej širokopásmovej antény: pomocou nej si obľúbené kanály naladíte nielen doma, ale napríklad aj na chalupe. Na prvý pohľad zaujme veľmi kvalitným a funkčným vyhotovením, ktoré dokonale odoláva UV žiareniu a poveternostným podmienkam. Súčasťou antény EM-9086 je integrovaný zosilňovač so špičkovým ziskom až 49 dBi. Samozrejmosťou je tiež LTE filter proti rušeniu signálom mobilných operátorov.


MOS EM-9086 LTE

S anténou Emos EM-9086 bude rušenie signálu odteraz minulosťou

Anténu Emos EM-9086 ocení doma každý, kto si obľúbený televízny program nechce dať pokaziť nekvalitným signálom. Zvládne príjem DVB-T aj DVB-T2, FM aj DAB rádiového vysielania. Problém nie je ani príjem kanálov, ktoré vysielajú vo Full HD.


EMOS EM-9086 LTE obstojí v každom počasí

Telo antény je vyrobené z pevného ABS plastu. Ten výborne odolá vetru, dažďu aj UV žiareniu. Jej súčasťou je nízkošumový zosilňovač so ziskom až 49 dBi. Pred rušením signálu ju zase chráni LTE filter.

MOS EM-9086 LTE

MOS EM-9086 LTE

Montáž antény EMOS EM-9086 LTE zvládnete bez problémov

EMOS EM-9086 LTE možno inštalovať prakticky kdekoľvek: na strechu, balkónové zábradlie aj na stenu. A to v horizontálnej alebo vertikálnej polohe. Aby lepšie potlačila rušivé signály, má na zadnej strane špeciálny reflektor.


Kompletné príslušenstvo v cene

V príslušenstve nájdete okrem zosilňovača signálu tiež napájací adaptér alebo kábel na prepojenie so set-top boxom. V cene dostanete aj ochrannú čiapočku, užitočnú pri prepojení antény a kábla.

MOS EM-9086 LTE

Parametre a špecifikácia

Použitie a vlastnosti

Použitie Vonkajšia
Vlastnosti Vodotesnosť, Odolnosť proti vetru, Príjem z viacerých vysielačov, Pre karavany, obytné vozy, Diaľkový príjem

Výbava

Výbava LTE filter
Vstupy a výstupy F konektor
Napájanie USB

Príjem signálu

Príjem signálu DVB-T, DVB-T2, DAB, FM

Pokročilé parametre

Zisk 20 dBi
Prijímací uhol 90 °
Polarizácia Horizontálna, Vertikálna

Farba

Farba Čierna
Kód:  EMO001b3
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  2704020400
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06